|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
LANCER 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
Mnkecko
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2019, 14:18 LANCER 1.6
|
|
|
Witam wszystkich, od dłuższego czasu poszukuje Lancera 1.6 albo 1.8 w hatchbacku, staram się znaleźć krajowego 1 lub 2 własciciel, czytałem wasze poprzednie tematy i widzę że nie jest to takie proste gdyż fachowe oczy dużo wylapia nawet ze samych zdjęć. Co sądziciee o zakupie Lancera z przebiegiem 190k, czy szukać może trochę droższego ale z przebiegiem 120+, tutaj jedna oferta mnie zaintrygowala bo wydaje dosyć wiarygodna i wszystko jest udokumentowane. Podsyłam wam link do otomoto. Z góry dzięki za opinie i ocenę
https://www.otomoto.pl/of...s-ID6CEQAE.html |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 21-11-2019, 19:14
|
|
|
Mnkecko,
Wszystko wygląda spoko, tylko jeśli kiedyś będziesz chciał go sprzedać, to możesz mieć problem ze względu na biedne (a bardziej jego brak) wyposażenie
Samego przebiegu bym się nie bał |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
Uwex
The Hitman :-)

Auto: Lancer Sportback 1.8; Colt 1.3
Pomógł: 15 razy Dołączył: 03 Sty 2009 Posty: 3273 Skąd: okolice W-wia Śl.
|
Wysłany: 22-11-2019, 07:30
|
|
|
HUGIO napisał/a: | biedne (a bardziej jego brak) wyposażenie |
Patrząc na to co wyrabia UE dowalając coraz więcej tego obowiązującego wyposażenia samochodów, to wkrótce to biedne wyposażenie będzie w cenie. |
|
 |
|
|