|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Relingi Belki Lancer |
Autor |
Wiadomość |
dobson21
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer VII 1.6 2003 Combi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-01-2020, 21:08 Relingi Belki Lancer
|
|
|
Witam jak wyglada zakup oryginalnych religow do Lancera(sa dostepne) .Pasuja moze tez tez np z Grandisa itp? |
_________________ Dobson |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-01-2020, 14:19
|
|
|
Jest gdzieś temat o relingach do Lancera. Napiszę w skrócie bo kiedyś interesował mnie ten temat. Oryginalne były tylko w samochodach na nielicznych rynkach np. w Islandii. Nieorginalne są , a przynajmniej były do kupienia. Ale praktycznie mogą one służyć tylko jako ozdoba, ponieważ nie ma seryjnie zamontowanych wzmocnień na dachu do ich prawidłowej eksploatacji. |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 810 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 04-02-2020, 15:04
|
|
|
Jeśli chcesz coś przewozić,to były oryginalne bagażniki dachowe MZ312042. Pewnie w zamienniku też znajdziesz. Ja kupiłem oryginalny w komisie, koleś ściągnął mi za 200 zł. z auta które miał wystawione. |
|
|
|
 |
|
|