|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zakup Lancer 1.8 z LPG |
Autor |
Wiadomość |
mataysen1994
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-04-2020, 14:27 Zakup Lancer 1.8 z LPG
|
|
|
Witam
Ostatnio znalazłem ofertę sprzedaży Lancera z 2008 roku i nie ukrywam że jestem bardzo zainteresowany zakupem tego auta. Z rozmowy telefonicznej z właścicielem dowiedziałem się że od czasu do czasu potrafi zapalić się kontrolka ABS myślicie że to coś poważnego ? Przeraża mnie też trochę przebieg, ale chciałbym poznać Waszą opinię na temat auta.
Oto link do lancera
https://www.otomoto.pl/of...e-ID6CV86W.html
Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Mazin89
Forumowicz

Auto: Lancer Ralliart
Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Lip 2017 Posty: 433 Skąd: Siedlce
|
Wysłany: 19-04-2020, 17:11
|
|
|
mataysen1994 napisał/a: | dowiedziałem się że od czasu do czasu potrafi zapalić się kontrolka ABS myślicie że to coś poważnego ? |
Może być czujnik ABS. Nieduże koszty.
Oryginalny lakier na całej powierzchni, stan niemal idealny, ale nie zaznaczona opcja "bezwypadkowy". Zastanawiające.
Pakiet sport? Ciekawe co to jest.... |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 19-04-2020, 21:49
|
|
|
Mazin89 napisał/a: | Może być czujnik ABS. Nieduże koszty. |
Albo przepalająca się żarówka stopu .
Mazin89 napisał/a: | Oryginalny lakier na całej powierzchni, stan niemal idealny, ale nie zaznaczona opcja "bezwypadkowy". Zastanawiające. |
Hmmm numer telefonu się zgadza, więc nie do końca taka osoba prywatna
https://www.olx.pl/oferta...19-IDErWqv.html
Z tego co mi wiadomo, to w tym roczniku powinien być silnik 4B10 143KM, a w ich przypadku trzeba dbać o gaz, więc z takim przebiegiem i brakiem historii (bo handlarz to powie, że wszystko robione na czas i idealnie), to kupowanie jest trochę ryzykowne. Pomijając stan blacharski, to pierwsze co bym zrobił, to podjechał do jakiegoś dobrego gazownika, żeby się podłączył pod komputer i na podstawie odczytów dowiesz się mniej więcej w jakim stanie jest silnik. |
|
|
|
 |
apikus
Mitsumaniak

Auto: ASX
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 1928 Skąd: Staniszów
|
Wysłany: 20-04-2020, 08:04
|