|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Brak wzmocnienia/ belki zderzaka tylnego |
Autor |
Wiadomość |
DamianNL
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2006 1.6PB+LPG
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 15-06-2020, 09:44 Brak wzmocnienia/ belki zderzaka tylnego
|
|
|
Witam. Zleciłem lakierników pomalowanie tylnej klapy i tylnego zderzaka, pozbycie się rdzy z rantów tylnych nadkoli oraz konserwację podwozia. Wszystko przebiegło w porządku, lakier dobrany został bardzo dobrze. Zastanawiam mnie jednak to, że zderzak na środku ma tendencję do uginania się. Jest poprostu wiotki. Częściej nie zwracałem na to uwagi, lecz teraz to widzę wyraźnie. Gdy spoglądam pod zderzak to jest tam pustka. Nie mam żadnego wzmocnienia, ani belki. Czy tak powinno być, czy wcześniejszy właściciel coś zataił? Nie bardzo wiem jak dołączyć zdjęcie, aby to zobrazować. |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 15-06-2020, 10:17
|
|
|
Poglądaj zdjęcia na allegro. Ale moim zdaniem zderzak ma wzmocnienia tylko na górnym mocowaniu. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21011 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
DamianNL
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer 2006 1.6PB+LPG
Kraj/Country: Holland
|
Wysłany: 15-06-2020, 13:29
|
|
|
Czyli wychodzi na to że przy strzale w tyłek podłoga będzie pogięta wraz z błotnikami. Hmm... |
|
|
|
 |
|
|