|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 1.8 benzyna 2009 |
Autor |
Wiadomość |
pawelpawel
Nowy Forumowicz
Auto: brak
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-08-2020, 09:13 Lancer 1.8 benzyna 2009
|
|
|
Witam,
chcę kupić Lancera z ogłoszenia, benzyna 1.8 Instyle CVT, 2009:
https://www.otomoto.pl/of...html#397768b212
Niepokoi mnie kilka kwestii:
1) W wyposażeniu wymienionych jest kilka rzeczy których, w rzeczywistości, samochód może nie posiadać: klimatyzacja dwustrefowa, gniazdo USB, itd.
2) W opisie jest "WERSJI WYPOSAŻENIA CLAR TEC!!!!". Z tym, że taka wersja wyposażenia nie istnieje.
Nie są to rzeczy które dyskwalifikują samochód, a raczej nie najlepiej świadczą o handlarzu.
Wczoraj chciałem obejrzeć samochód na żywo ale okazało się, że ktoś z rana go kupił . Wieczorem samochód pojawił się na nowo. Dlatego jestem ciekaw czy ktoś obecny na forum był oglądać/kupić ten egzemplarz?
Btw. dostałem numer VIN od handlarza. Niestety nie ma tam wpisów z historii. Są jedynie z tego roku. |
|
|
|
 |
|
|