|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
za krótka uszczelka wokół tylnych drzwi? |
Autor |
Wiadomość |
wierzmi
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-12-2020, 13:28 za krótka uszczelka wokół tylnych drzwi?
|
|
|
Hejo,
Trapi mnie pewna przypadłość... jak co roku, gdy robi się chłodniej i przychodzi św. Mikołaj, to uszczelki wokół otworów tylnych drzwi się kurczą na tyle, że spadają w górnych rogach z blachy - ot, głupia pierdoła, ale jakże irytująca...
Pan w ASO powiedział, że ten typ tak ma, w nowszych rocznikach też tak jest, wymiana uszczelek na nowe nic nie zmieni. Czy jestem odosobniony z taką przypadłością, czy może wszystkie OIII na to cierpią?
Co robić, jak z tym żyć? |
|
|
|
 |
Brodzins
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2016 2.0 Pb CVT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Sie 2018 Posty: 358 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 09-12-2020, 13:32
|
|
|
Nie wiem czy to pocieszenie, ale kiedyś w moim też mi się wydawały jakieś takie krótkie
I sezon był letni
Ot przy sprzątaniu mnie temat zaciekawił.
Rozwiązałem to tak, że zdjąłem całą i naciągałem na rant w drzwiach od początku do końca... i coś tam zyskałem... tyle że nie spada, czy nie wygląda jakby miała zamiar. |
|
 |
|
|