Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zabezpieczenie tylnego zderzaka przed psem.
Autor Wiadomość
Alph
[Usunięty]

Wysłany: 18-04-2007, 19:18   Zabezpieczenie tylnego zderzaka przed psem.

Panowie,

Jak w temacie, chodzi mi o zabezpieczenie zderzaka, a właściwie jest poziomej, górnej powierzchni bo jak wsiada lub wyslakuje piec to już parę razy zdażyło mu się zahcaczyć pazurem i lakier bezparwany bye-bye, a kolor czarny więc tragedia gotowa.

Byłem dzisiaj w salonie po oryginalne zabezpieczeni, ale to co proponuje Mitsubishi nie przekonuje mnie bo to jest poprostu naklejka:-( Czy to wytrzyma? Pracownik salonu powiedział, że nie wie i woli nic nie gwarantować.

Macie inne pomysły, oprócz osłaniani kocykiem zawsze przy wsiadaniu i wysiadaniu?

Pozdrawiam

Maciek
Ostatnio zmieniony przez mkm 16-08-2009, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-04-2007, 22:34   Re: Zabezpieczenie tylnego zderzaka w Lancer kombi 2003

Alph napisał/a:

Macie inne pomysły

Tak, przytnij psu paznokcie.Nie bedzie miał ostrych to nie zarysuje.

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 00:06   

Przycięcie paznokcie jest bardzo rozsądne...albo kup mu skarpety :biggrin:

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 19-04-2007, 00:26   

Widziałem kiedyś na Ebay Aluminiowe nakładki na zderzak tylni (takie jak można kupić na progi od wewnątrz) - dość szerokie ideące na całej półce. Warta poszukać.

Czas może na Space Stara dla żony?

Alph
[Usunięty]

Wysłany: 19-04-2007, 07:30   

Witam,

Nigdy nie widziałe psa chodzące jedynie na opuszkach?? Jak Wy takie macie to współczuje zwięrzętom.

Jeżeli chodzi o uniwersalne progi to wszędzie są jedynie polerowane lub w jakieś obleśne wzorki, więc niestety odpadają:-(

Pozdrawiam

Maciek

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 19-04-2007, 08:57   

Alph napisał/a:

Nigdy nie widziałe psa chodzące jedynie na opuszkach?? Jak Wy takie macie to współczuje zwięrzętom.

A Ty sobie paznokci nie obcinasz? Ja mówiłem o przycinaniu paznokci a nie o wyrywaniu. Różnica jest dosyć oczywista.
P.s. A psa chodzacego na pazurach widziałeś? Bo jeżeli Twój tak się porusza to ma zdecydowanie za długie i musisz mu je przyciąć.

Odpowiedz do tematu