|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Falujący prędkościomierz i abs |
Autor |
Wiadomość |
Rapanui2405
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi outlander 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-04-2021, 11:56 Falujący prędkościomierz i abs
|
|
|
Dzień dobry,
Od jakiegoś czasu wyświetla mi się kontrolka ABS (wymagany serwis). Po przekręceniu stacyjki wskazówka na prędkościomierzu skacze choć samochód nie jest zapalony. Po uruchomieniu auta ASC jest wyłączone i 4wd lock się załącza samo. Moje pytanie brzmi czy miał ktoś coś podobnego i czego to może dotyczyć? Czy chodzi o czujki ABS czy prędkości? Podłączam czytnik obd taki pod telefon ale nie pokazuje błędu, ale działa bo inny błąd wyskakuje o którym wiem więc nie wiem czy wyskoczy błąd po podłączeniu pod profesjonalny komputer, możliwe. Jak ktoś walczył z czymś takim to proszę o poradę.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kajos
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 Helmut
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 09 Mar 2017 Posty: 1090 Skąd: Chodziez
|
Wysłany: 28-04-2021, 19:27
|
|
|
posprawdzac trzeba wszytkie wtyczki lacznie z tym na tylnym dyfrze
u mnie jak bylo okolo 2stopni i wilgotno to wariowal naped
wlaczal sie tryb 2WD |
_________________ Mam schematy elektryczne do Outlandera II. Jak ktos chce to daj znac |
|
|
|
 |
|
|