Wygłuszenie maski |
Autor |
Wiadomość |
Jacek390
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-05-2021, 09:59 Wygłuszenie maski
|
|
|
Witam. Jakiś czas temu miałem przygodę z kuną która dobrała się na szczecie tylko do wygłuszenia maski. Sprzedający na allegro troszkę przesadzają z cenami za używki. Ale ostatnio udało mi się znaleźć fachowca który dorabia wygłuszenia w dobrej cenie. Wysłałem mu moją mate zniszczoną na wzór dorobił bez problemu. Także teraz ma wzór i może klepać maty do Mitsubishi outlander 2.
Troszkę był problem z jednym otwieram bo był zjedzony przez kune ale się udało leży jak oryginał. Jakby ktoś potrzebował to mogę dać namiar. |
_________________ Jacek. K. |
|
|
|
 |
mario24
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II 2.0DID
|
Wysłany: 20-05-2021, 19:39 Re: Wygłuszenie maski
|
|
|
Jacek390 napisał/a: | Witam. Jakiś czas temu miałem przygodę z kuną która dobrała się na szczecie tylko do wygłuszenia maski. Sprzedający na allegro troszkę przesadzają z cenami za używki. Ale ostatnio udało mi się znaleźć fachowca który dorabia wygłuszenia w dobrej cenie. Wysłałem mu moją mate zniszczoną na wzór dorobił bez problemu. Także teraz ma wzór i może klepać maty do Mitsubishi outlander 2.
Troszkę był problem z jednym otwieram bo był zjedzony przez kune ale się udało leży jak oryginał. Jakby ktoś potrzebował to mogę dać namiar. |
Podeślij fotki jak to wygląda i napisz jaka cena orientacyjnie oraz z czego wykonane to wygłuszenie. |
|
|
|
 |
kogiaro
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 2010
|
Wysłany: 01-09-2021, 15:43 Re: Wygłuszenie maski
|
|
|
Jacek390 napisał/a: | Witam. Jakiś czas temu miałem przygodę z kuną która dobrała się na szczecie tylko do wygłuszenia maski. Sprzedający na allegro troszkę przesadzają z cenami za używki. Ale ostatnio udało mi się znaleźć fachowca który dorabia wygłuszenia w dobrej cenie. Wysłałem mu moją mate zniszczoną na wzór dorobił bez problemu. Także teraz ma wzór i może klepać maty do Mitsubishi outlander 2.
Cześć,
Będę wdzięczny za podanie kontaktu do tego Pana.
Jaka cena? |
|
|
|
 |
Outlanderer
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander II BSY
|
Wysłany: 24-11-2021, 10:24
|
|
|
Witam,
Mógłbym również prosić o namiar na tą firmę / osobę?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|