|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
przestawiony rozrząd grandis 2.4 |
Autor |
Wiadomość |
Karol321
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi grandis 2.4 165km
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-06-2021, 09:00 przestawiony rozrząd grandis 2.4
|
|
|
Witam Forumowiczów Kupiłem Grandisa, nie brałem go pod uwagę, ale jestem z niego zadowolony 2.4 + lpg 165km. Chciałem sprawdzić i ustawić luzy zaworowe, przed wizytą u gazownika (przegląd instalacji lpg i korekty ewnetualnie ). Podczas przygotowań do pracy wyszło, że było przez mojego towarzysz kręcone wałkiem rozrządu i przestawiliśmy go :/? Nie można było zakręcić wałem korbowym, choć wcześniej nie było problemu. Korzystając z okazji zakupiłem kompletny rozrząd z pompą wody. Na youtube jest film krok po kroku wymiany rozrządu z outlandera 2.4 https://www.youtube.com/watch?v=i9LKn7fe5uE .Myślę że z wymianą rozrządu bym sobie poradził. Panowie, wie ktoś jak ustawić przesunięty rozrząd przed wymianą? |
|
|
|
 |
|
|