|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
dołożenie turbo do Outlandera 2.0 136kM |
Autor |
Wiadomość |
adamoenoo
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi Outlander
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-07-2021, 10:21 dołożenie turbo do Outlandera 2.0 136kM
|
|
|
Witam serdecznie! Posiadam O1 z silnikiem 2.0 136kM i zastanawiam się nad dołożenie do tego silnika oryginalnej turbiny takiej jak jest w tych z silnikiem 201kM. Moje pytanie do ludzi bardziej w temacie to Czy posiadając cały osprzęt do tego czyli:kolektor wydechowy, turbo, ruru dolotowe,intercooler,obudowa filtra powietrza itd. bedzię efekt ??? czy to jest bardziej jakoś skomplikowane np . elektronicznie itp.???? |
_________________ adamoenoo |
|
|
|
 |
ledziu
Forumowicz
Auto: Toyota/mitsu
|
Wysłany: 20-07-2021, 11:43 Re: dołożenie turbo do Outlandera 2.0 136kM
|
|
|
adamoenoo napisał/a: | Witam serdecznie! Posiadam O1 z silnikiem 2.0 136kM i zastanawiam się nad dołożenie do tego silnika oryginalnej turbiny takiej jak jest w tych z silnikiem 201kM. Moje pytanie do ludzi bardziej w temacie to Czy posiadając cały osprzęt do tego czyli:kolektor wydechowy, turbo, ruru dolotowe,intercooler,obudowa filtra powietrza itd. bedzię efekt ??? czy to jest bardziej jakoś skomplikowane np . elektronicznie itp.???? |
Sprzedaj wersje n/a kup wersje turbo i na jej bazie coś sobie kombinuj. Opcja dołożenia turbo jest jak najbardziej do zrealizowania ale totalnie bez sensu. |
|
|
|
 |
Bzyk_R1
Mitsumaniak Outlanderowiec

Auto: O1T LSRG
Pomógł: 132 razy Dołączył: 02 Sie 2016 Posty: 5363 Skąd: Pińczów TPI
|
|
|
|
 |
roger18sx
Forumowicz
Auto: OUTLANDER 2.0T
|
Wysłany: 01-08-2021, 12:00
|
|
|
Ostatnio oglądałem dwie sztuki w okolicach Łańcuta, turbo z szwecji i 2.0 z lpg to poprostu tragedia. |
|
|
|
 |
|
|