|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poszukiwania Lancera VIII 1.5/1.6 |
Autor |
Wiadomość |
CrazyTalibano
Nowy Forumowicz
Auto: Cordoba/Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-07-2021, 12:43 Poszukiwania Lancera VIII 1.5/1.6
|
|
|
Witam, tak szukam szukam na polskim rynku (w sumie to 1/2 bardziej DE niż PL) i jest okazja!
https://www.olx.pl/d/ofer...html#8ec6a8dbe0
Czy mi się zdaje czy komuś nie chciało się nawet wyczyścić maskownicy głośnika? Blachy pokrywają się z występowaniem ostatnich wydarzeń naturalnych. |
|
|
|
 |
HUGIO
Forumowicz

Auto: Lancer CX3A '09 1.8 143KM+LPG
Pomógł: 44 razy Dołączył: 04 Cze 2017 Posty: 1024 Skąd: jesteś?
|
Wysłany: 28-07-2021, 22:03
|
|
|
Chyba jeszcze za wcześnie na takie popowodziowe ze średniej półki. Zadzwoń i zapytaj kiedy sprawdzone - będzie wszystko jasne
Kiedyś słyszałem, że najszybszym sposobem na sprawdzenie, czy auto było zalane jest oglądnięcie szyn foteli, one podobno najszybciej rdzewieją w kontakcie z wodą, a w normalnych warunkach nie powinny mieć śladu rdzy. |
_________________ Moje przygody z Lancerem sportbackiem: https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=102303 |
|
|
|
 |
CrazyTalibano
Nowy Forumowicz
Auto: Cordoba/Lancer
|
Wysłany: 28-07-2021, 22:52
|
|
|
Jutro zadzwonię i się spytam, tyle właśnie że na jednym zdjęciu widać trochę rudawe szyny, chyba że coś nie teges z moim wzrokiem 🤷 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 29-07-2021, 12:18
|
|
|
Faktycznie, ostatnie zdjęcie - rude jak...
Już widziałem ASXa całego w błocie, jak wjeżdżał na lawecie do PL - biznes szybko się ruszył...
Sporo będzie takich "okazji" teraz. |
|
|
|
 |
|
|