|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanka i dzień dobry :) |
Autor |
Wiadomość |
Herdi [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2007, 22:57 Pytanka i dzień dobry :)
|
|
|
Witam, Mam na imię Tomek i .... kupiłem Sigmę hahahahaha brzmi jak w jakimś klubie AA .
OK Panowie, mam od wczoraj 94 rok w 12 wentylkach i wszystko byłoby pięknie gdy nie fakt iż dzisiaj wolne oborty skoczyły mi do 3 tyśków i tak sobie zostały - wróciło do normy po zgaszeniu i ponownym uruchomieniu.
Wolne obroty mam 1000 +/- 30 to chyba nieco za dużo prawda?? jak właczam klimę to mam starszny spadek obrotów do 700 300 od.min to chyba sporo.
z bolączek to nie działają mi lusterka - nie wiem czemu ale z tym sobie poradzę, nie mam kontrolki świateł drogowych a od dzisiaj i ładowania hahaha
i jest jeszcze pare drobiazgów w tym samochodzie do zrobienia ale chyba nie jest źle jak zalałem za 200 zl to jakieś 42 litry i przejechałem 520 km z czego 400 trasa średnia 120/130 nim 80 a maks 200 a 120 dzisiaj po wawce, ale zastanawiam się jednek nad złem koniecznym i jak to znosza silniki 12 V zgazowane przy 150 tyśkach ? |
|
|
|
 |
|
|