|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moje Mitsu zjeżdża do Polandii. |
Autor |
Wiadomość |
LordBort!
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 1.6 Di-D
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-11-2021, 10:15 Moje Mitsu zjeżdża do Polandii.
|
|
|
Witam pasjonatów marki Mitsubishi. Mój ASX kupiony w irlandzkim salonie w Listopadzie 2018 roku zjeżdża do polski. Po 12 latach podjęliśmy z zona decyzję o powrocie na stale... w Irlandii wszystko sprzedane, w Polsce kupione ale Auta nie zmieniam. Mitsu dotrze do mnie w przyszło wtorek na lawecie bo szkoda mi było nabijać kilometrów i przejdzie proces przygotowania do rejestracji. Pytanie odnośnie lamp przednich. Auto jest z końcówki 2018 roku jednak dlugo się naszukalem po salonach by nie było w ostatnim lifcie a w poprzednim (bardziej mi się podobalo) jednak w najbogatszej wersji jaka mogłem uzyskać od Mitsubishi... Czy reflektory przednie różnią się w moim modelu od tych z rocznika 2010-2015 ? Wachlarz cenowy jest ogromny bo począwszy od 500zl za komplet do 1800.... z góry dziękuję I Pozdrawiam!
https://files.fm/u/my5xnkf5t |
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Pomógł: 19 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 518 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 23-11-2021, 16:09
|
|
|
Ja zapytam bo powiem szczerze, że nie wiem. Twój ASX ma kierownicę po lewej czy prawej stronie? |
_________________ piotr57 |
|
|
|
 |
LordBort!
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX 1.6 Di-D
|
Wysłany: 23-11-2021, 16:14
|
|
|
pitt63 napisał/a: | Ja za pytam bo powiem szczerze, ze nie wiem. Twój SX ma kierownicę po lewej czy prawej stronie? |
Witam. Zakupiony został w Irlandii i użytkowany od listopada 2018 wiec jak na standardy tamtego kraju kierownica występuje po prawej stronie aktualnie do przerejestrowania nie potrzeba zmieniać strony kierownicy co za czym idzie kupiłem rejestrator z ekranem 9 cali oraz kamerkę cofania z systemem ADAS wiec zamontuje ją pod lusterkiem lewym i wyświetlacz umieszczę centralnie na desce rozdzielczej bym miał wgląd podczas wyprzedzania bez potrzeby wysowania większej części auta ... kamera cofania juz jest oryginalnie jak i nawigacja i reszta udogodnień wiec nic nie tracę. Tak sądzę... pozdrawiam
[ Dodano: 23-11-2021, 16:19 ]
Będąc juz szczegolowym przyznam się iz dotychczas nigdy nie mialem potrzeby sprawdzać czy reflektory są ksenonowe badz halogenowe... Auto kupiłem z dodatkową Gold plus gwarancja która kosztowała mnie dodatkowe 5k euro bym mógł przez te 5 lat korzystać z serwisu nawet małych pierdół jak wymiana żarówki czy porysowane elementy wnętrza... co prawda nie skorzystałem zbyt wiele ale cały boczek drzwi po lekkim zarysowaniu przez psa znajomych został wymieniony na nowy beż zbędnych problemów... |
|
|
|
 |
|
|