|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sprawa dotyczy alarmu |
Autor |
Wiadomość |
rumell
Nowy Forumowicz
Auto: outlander
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 08-03-2022, 20:44 sprawa dotyczy alarmu
|
|
|
mam ciekawe pytanie dlaczego nie zadziałał zadziałał alarm .Auto zaparkowane przed blokiem na ulicy i w nocy gościu turanem mnie j...ą szkody na 20 tysia a alarm ni pisną
jak go aktywować czy ktoś ma jakąś wiedzę był bym wdzięczny za pomoc |
|
|
|
 |
Brodzins
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2016 2.0 Pb CVT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 07 Sie 2018 Posty: 358 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10-03-2022, 10:17
|
|
|
Może być nie aktywny. Aktywacja nie jest problemem, odbywa się przez kabel.
Nie wiem jak do końca jest z tym alarmem fabrycznym, bo u mnie działa w przypadku otwarcia drzwi np jak są szyby otwarte. Nie wiem czy O III wyposażony jest w czujnik np uderzenia, wibracji, przechyłu itp... |
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 06-04-2022, 01:39
|
|
|
Zaden z dostepnych alarmow nie dziala na uderzenie , poniewaz nie maja wbudowanego czujnika wstrzasowego. Zadko kiedy tez alarmy maja w zestawie taki czujnik, ale mozna go dolozyc.
To samo dotyczy alarmu fabrycznego. Mozna go uruchomic w roznych konfiguracjach ale wszystko wymaga dolozenia a da sie podpiac wszystko. |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|
|