|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer 2.0 DID 140km 2008 |
Autor |
Wiadomość |
Kerazz
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-08-2022, 11:20 Lancer 2.0 DID 140km 2008
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie,
znajomy sprzedaje Mitsu Lancera 2.0 DID 140km 2008 rok.
Chciałbym Was jako znawców marki Mitsubishi zapytać czy 13k zł za które mogę go wziąć z jednosezonowymi zimówkami jest grą wartą świeczki. Poruszam się głównie po mieście (w którym jest sporo korków), z comiesięczną trasą Gdańsk - Włocławek (220km) w obie strony, stąd moja bolączka + auto ma przejechane ok. 300k km z na pewno nie cofanym licznikiem.
Szukałem głównie benzyniaków, ale to zaufany gość i z ceny też mi trochę spuścił, auto było garażowane przez ostatnie 3 lata jego użytkowania, mysle ze robil tym 15-20k km rocznie. Jaka jest Wasza opinia na temat tego egzemplarza?
Raczej zakładam, że pojezdze nim z rok, poniewaz potrzebuje w przeciagu miesiaca jakiegos auta, a pozniej wymienie na jakas benzyne pewnie.
OLX:
https://www.olx.pl/d/ofer...D5-IDQrMlK.html |
|
|
|
 |
|
|