|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ledy Zewnetrzne pod jaki bezpiecznik je podpiac pod Maska |
Autor |
Wiadomość |
osek1204
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-12-2022, 14:42 Ledy Zewnetrzne pod jaki bezpiecznik je podpiac pod Maska
|
|
|
Witam
Chce zalozyc Pasek Led pod maska ale nie mam zielonego pojecia pod jaki bezpiecznik moglbym je podpiac aby wlaczaly sie za kazdym razem jak otworze auto z Pilota.
Od razu mowie ze nie znam sie na elektryce Samochodowej:)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
To masz
Forumowicz
Auto: Outlander III 2012 2.2DID AT
Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Wrz 2022 Posty: 555 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 18-12-2022, 14:59
|
|
|
Jeśli auto daje się zamknąć z otwartą maską (nie sprawdzałem tego, ale pewnie tak) to zamykasz je pilotem i multimetrem sprawdzasz bezpieczniki, wybierając te na których nie ma napięcia.
Następnie musisz znaleźć bezpiecznik, w którym po otwarciu auta napięcie się pojawia i za pomocą adaptera bypass wpiąć się z paskiem LED.
[ Dodano: 18-12-2022, 15:00 ]
Jak sprawdzić bezpieczniki multimetrem znajdziesz na YT.
[ Dodano: 18-12-2022, 15:02 ]
Jeśli się uda to pochwal się efektem końcowym.
Dodatkowe pomysły dotyczące modyfikacji w OIII są mile widziane
[ Dodano: 18-12-2022, 15:12 ]
Myślę, żeby jeszcze ten LED zgasł po jakimś czasie...
Może ktoś z forum podpowie, bo ja wpadłem na pomysł podłączenia przez przekaźnik (koszt 15 zł) z układem czasowym, ale podejrzewam, że jest prostszy sposób. |
|
|
|
 |
osek1204
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander PHEV
|
Wysłany: 30-12-2022, 21:41
|
|
|
Czesc
Problem jest taki że po zamknieciu auta zasilanie działa jeszcze przez 15min jakiś pomysł jak to obejść? |
|
|
|
 |
|
|