|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Akumulator do silnika 1.8 did |
Autor |
Wiadomość |
larrykubiak
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
pitt63
Forumowicz pitt63
Auto: Mitsubishi ASX 1,6 Blue Sky Ed
Pomógł: 19 razy Dołączył: 24 Lut 2020 Posty: 517 Skąd: Gliwice
|
|
|
|
 |
Laknat
Forumowicz
Auto: ASM MY17
Pomógł: 13 razy Dołączył: 27 Lis 2018 Posty: 429 Skąd: Polska
|
Wysłany: 06-01-2023, 17:54 Re: Akumulator do silnika 1.8 did
|
|
|
ja teraz wymieniałem i wziąłem pierwszy z brzegu o parametrach takich jak fabryczny. Rynek akumulatorów jest opanowany przez kilka firm typu Varta, Bosch, Exide i firmy sprzedają te same akumulatory pod różnymi markami. Często jest tak, że akumulator dostaje markę na palecie w magazynie poprzez naklejenie mu stosownej naklejki. A z doświadczenia wiem, że jaki akumulator nie kupisz, to 3 lata będzie ok a potem do wymiany. I marka nie ma znaczenia. Akumulatory na pierwszy montaż są lepszej jakości i wytrzymują dłużej, a potem już jest standard i nie ma znaczenia co się kupuje. |
|
|
|
 |
larrykubiak
Nowy Forumowicz
Auto: ASX
|
Wysłany: 06-01-2023, 18:42
|
|
|
pitt63 napisał/a: | https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=92482&highlight=akumulator
Może tutaj coś znajdziesz. |
dzięki za namiar |
|
|
|
 |
|
|