Zmiana zwykłych lamp na full led |
Autor |
Wiadomość |
przypal
Nowy Forumowicz
Auto: Phev
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2020, 17:59 Zmiana zwykłych lamp na full led
|
|
|
Cześć. Mam pytanie kupiłem uszkodzonego Outlandera III 2019 rok z uszkodzonym przodem. W związku z tym, że lampy były uszkodzone kupiłem najnowsze full Led. Niestety nie działa regulacja wysokości. Z tego co czytałem to przy full ledach jest jakiś dodatkowy czujnik w zawieszeniu. Czy można to jakoś obejść lub dołożyć ten czujnik? Czy może istnieje możliwość podłączenia regulacji tak jak w zwykłych lampach. Z góry dzięki za odpowiedź. Ewentualnie proszę o info kto mógłby mi to ogarnąć. Jestem z Gniezna i mogę dojechać w promieniu 100 km |
|
|
|
 |
SZCZAW
Forumowicz
Auto: O III 3.0 V6 z 2017
Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Maj 2014 Posty: 141 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 10-07-2020, 18:04
|
|
|
szukaj TOKYO, ale on rejon Katowic, zrobi wszystko, czasem przemieszcza się po kraju , można umówić spotkanie |
_________________ szczaw |
|
|
|
 |
przypal
Nowy Forumowicz
Auto: Phev
|
Wysłany: 17-07-2020, 09:12
|
|
|
SZCZAW dzięki za info. Wczoraj był TOKYO i oczywiście pełna profeska i wszystko ogarnięte. Polecam kolegę. |
|
|
|
 |
AdamK1973
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
|
Wysłany: 27-11-2023, 09:16
|
|
|
przypal napisał/a: | SZCZAW dzięki za info. Wczoraj był TOKYO i oczywiście pełna profeska i wszystko ogarnięte. Polecam kolegę. |
Przypal mam pytanie czy żeby poziomowanie działało trzeba było zakładać czujniki przy kołach ,czy wystarczyło zmienić w programie ?,mam ten sam problem -zmiana z zwykłych na led |
|
|
|
 |
|