|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Automatyczna skrzynia biegow Pajero 2,5tdi |
Autor |
Wiadomość |
zurma35 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 01:56 Automatyczna skrzynia biegow Pajero 2,5tdi
|
|
|
Witam panowie jestem posiadaczem Pajero 2,5tdi long automat i mamkilka pytan zwiazanych z ta skrzynka,ma dziwne obiawy nie zmiena plynnie biegow,czasami dlugo jedzie na jednym biegu,ale gdy ujme gazu wtedy zmienia bieg,mam wrazenie ze nie mam mocy i predkosc,niema przyspieszenia,czy moze to byc przyczyna olej??bo niewiem kiedy byl wymieniany,i czy w tych skrzyniach jest filtr olejowy jak tak to gdzie go szukac,z gory dziekuje za pomoc |
|
|
|
 |
Videlec [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 13:49
|
|
|
ejj, stary zeskrobales moje zdjecie z profila wiem ze mam ladny plot pod domem ale bez przesady... |
|
|
|
 |
zurma35 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2007, 17:41
|
|
|
sorry juz je usuwam,mam takie same pajero nawet take same kolory nie mam jego zdjecia ale juz je usuwam |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 05-05-2007, 11:55 Re: Automatyczna skrzynia biegow Pajero 2,5tdi
|
|
|
zurma35 napisał/a: | Witam panowie jestem posiadaczem Pajero 2,5tdi long automat i mamkilka pytan zwiazanych z ta skrzynka,ma dziwne obiawy nie zmiena plynnie biegow,czasami dlugo jedzie na jednym biegu,ale gdy ujme gazu wtedy zmienia bieg,mam wrazenie ze nie mam mocy i predkosc,niema przyspieszenia,czy moze to byc przyczyna olej??bo niewiem kiedy byl wymieniany,i czy w tych skrzyniach jest filtr olejowy jak tak to gdzie go szukac,z gory dziekuje za pomoc |
Pisaliśmy ci na innym forum, zmień najpierw olej. telepatycznie nie da się postawić diagnozy |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
|
|