|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
SZUKAM KONTAKTU Z LUDZMI Z BYDZI MAM COLTA 1,3 1991 |
Autor |
Wiadomość |
slavwek [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 10:42 SZUKAM KONTAKTU Z LUDZMI Z BYDZI MAM COLTA 1,3 1991
|
|
|
SZUKAM KONTAKTU Z MITSUMANIAKAMI CHODZI MI O PORADY I POGADANIE O BRYKACH TELEFONICZNA ROZMOWA SKRACA CZS I WSZYSTKO MOZNA ZAŁATWIC OD REKI PISZCIE ESMSY Z NUMERAMI TEL KOM ODDZWONIE LUB ODPISZĘ MÓJ TEL TO 660 *** ***
PZDR
SLAVWEK
Numery telefonów podajemy na PW |
Ostatnio zmieniony przez 24-05-2007, 20:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
slavwek [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 12:46 PODZIĘKOWANIE
|
|
|
DZIĘKI CHŁOPAKI ODPOWIEDZ BŁYSKAWICZNA DZIAŁACIE JAK PROFESJONALIŚCI MARCIN DAŁ NAMIAR DO BARTKA BARTEK ZADZWONIŁ I JUŻ SKUMAŁEM SIĘ Z KOLESIAMI DZIŚ WIZYTA BARTKA I POGADANKA O BRYKACH OKAZAŁO SIĘ ZE BARTEK WIDZI MNIE CZĘSTO ALE TAK PĘDZIŁEM ZE MNIE NIE ZŁAPAŁ
PZDR
SLAVWEK |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2007, 20:55
|
|
|
To ja zawsze pędzę
Pogadaliśmy 3,5h i już wszytko jest jasne |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-05-2007, 23:28
|
|
|
slavwek napisał/a: | SZUKAM KONTAKTU Z MITSUMANIAKAMI CHODZI MI O PORADY I POGADANIE O BRYKACH |
no to akurat proste, przeczytaj ten temat http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=7922 i zaproponuj jakąś datę
aha! i no more CAPSLOCK |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
slavwek [Usunięty]
|
Wysłany: 25-05-2007, 07:33 złapany kontakt
|
|
|
Bartek to konkretny gość o clcie c51 kuma wszystko zna kazdy szczegół umówiliśmy się na zmiane oświetlenia zegarów a może całego licznika i będziemy zakładać neony w srodku taniocha a wygłąd super na alegro sam neon to grosze
pzdr
slavwek
[ Dodano: 25-05-2007, 07:36 ]
drogi administratorze trochę cierpiwości i nauczę się obsługi forum i co gdzie wpisywac
daj mi szanse
pzdr
slavwek |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|