Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
rdza
Autor Wiadomość
minimus
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2007, 00:02   rdza

Nie wiem czy urzytkownikom Lancerów znana jest ta sprawa?

http://www.lancer-rust.neostrada.pl/

Coś zauważyliście u siebie?

stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-07-2007, 00:13   

no niestety, tak to jest że wymiany można żądać dopiero jeśli usterka, identyczna, pojawi się drugi raz. Za pierwszym razem przewidziana zazwyczaj jest naprawa elementu. Mój tata przeszedł to z Renault, tylko u nas usterka wystąpiła dwa razy i sprawa poszła do sądu i zwrócili kasę za samochód. Gdyby wystąpiła tylko raz to niestety szkoda kasy na adwokata (a w sumie to adwokat trochę gościa naciągnął, że mu tego nie powiedział, tylko walczył nie wiadomo o co a swoją dolę pewnie wziął).
Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-07-2007, 19:49   

czytalem to kiedys w jakiejs gazecie - to chyba jedyny taki przypadek w skali kraju

japas
[Usunięty]

Wysłany: 26-07-2007, 14:25   

Niestety nie jedyny :twisted: U mnie nie ma rudej na tych samych miejscach-tj drzwiach ale pod odbijakami gumowymi tylnej klapy w sedanie ( chyba o tym pisał p. M.Gajewski pisząc o korkach ).Ja nie robiłem z tego tragedii.Odbijacze były zbyt mocno wykręcone ( ustawienie fabryczne ) i naruszyły punktowo lakier.Odrdzewiłem,odtłuściłem i oryginalną farbką zaprawkową pokryłem niewielkie odpryski.Po wkręceniu głębiej odbijaczy problem zniknął.O takich drobiazgach myślało chyba Mitsubishi pisząc w warunkach gwarancji "Drobne odpryski i zadrapania można naprawiać za pomocą farb i lakierów zaprawkowych,dostępnych w Autoryzowanym Punkcie Serwisowym Mitsubishi"

Odpowiedz do tematu