|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Cari turbo??? |
Autor |
Wiadomość |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 481 Skąd: Wawa Ursus
|
Wysłany: 24-07-2007, 22:08 Cari turbo???
|
|
|
No więc tak. Jadę sobie Prymasa Tysiąclecia wWawie patrzę, i jakaś ładna cari ciągnie przyczepkę. No to sie zacząłem przyglądać i tak na pierwszy rzut oka: nieźle ospojlerowana, srebrna, htb z przd liftu , wydech tak z 2 cale i najciekawsze, komplet zegarów na lewym słupku. Biorąc pod uwagę jak radziła sobie z przyczepką, to 1.6 to raczej nie było.
Zatem mam pytanie; czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat tej cari, i czy to możliwe, że jeździ sobie taka ładna uturbiona, a ja o niczym nie wiem
Dopuszczam oczywiscie mozliwość, że te zegary to od niczego były, ale za profesjonalnie to wyglądało jak na tjunink optyczny.
Aha numery zaczynały się na D...... |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 24-07-2007, 22:11
|
|
|
ja mam cari turbo ... diesla |
|
|
|
 |
maxwell61
Mitsumaniak (****><****)

Auto: VW Touran 1.6 03'
Pomógł: 14 razy Dołączył: 12 Lip 2006 Posty: 1729 Skąd: wrocław/wołów
|
Wysłany: 24-07-2007, 22:29
|
|
|
Rafal_Szczecin, pamiętaj też że masz hamulce cobyś się nie rozpędził ponad dxwięk |
_________________ CARISMA 1.6 16V - sold
VW Touran 1.6 FSi
www.garagestories.pl
 |
|
|
|
 |
|
|