[CB4 1.6] Dokładki do zderzaków |
Autor |
Wiadomość |
pojar [Usunięty]
|
Wysłany: 25-07-2007, 03:09 [CB4 1.6] Dokładki do zderzaków
|
|
|
Witam,
wie ktoś gdzie można dostać dokładki do zderzaków do Lancera 92 1600 16 V sedan?? stasznie mi się to podoba a nigdzie nie mogę znaleźć. |
|
|
|
 |
PiotrekSL4
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 347 Skąd: Tomaszów Maz.
|
Wysłany: 25-07-2007, 21:34
|
|
|
No Hej. Czesto przegladam oferty sprzedazy roznych czesci do takiego samego Miska i niestety nic konkretnego nie znajduje. Mam kilka fotek lancerow z niemiec gdzie maja dolozone delikatne nakladki na zderzaki i progi i wyglada to swietnie. ( wejdz na www.coltmania.de) i tam looknij w galerie. Ja na razie robie wszystko wedlog zasady: 1.Ma jezdzic 2. Ma wygladac |
_________________ Wspomnienie...
 |
|
|
|
 |
pojar [Usunięty]
|
Wysłany: 25-07-2007, 23:36
|
|
|
No mój tata ma Lancera 94 2.0 Diesel z Niemiec i ma taką dokładkę. Jak nigdzie nie znajdę to jemu zabiorę:) ale on ma tylko na przód a ja chciałem całość |
|
|
|
 |
Oddy [Usunięty]
|
Wysłany: 29-07-2007, 20:14
|
|
|
Witam
ma katalog Lancera 92-96 i też takie tam wystepuja. Samochód wg. mnie wyglada wowczas rewelacyjnie(nakładka na przód , progi i tył )
Niestety nigdzie nie moge czegos takiego dostać. Dodam jeszcze że (co mnie bardzo zainteresowało ) mozna było dokupic zestaw zegarów (voltomierz, temperatura oleju i mierzący chyba cisnienie oleju) montowanych w miejsce skrytki pod radiem - też nie do dostania |
|
|
|
 |
PiotrekSL4
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6
Pomógł: 8 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 347 Skąd: Tomaszów Maz.
|
Wysłany: 29-07-2007, 22:08
|
|
|
Oddy WOW. To mnie zaskoczyles z tymi zegarami. Masz moze fotki jak to wyglada. A dokladki to rzeczywiscie extra sprawa. |
_________________ Wspomnienie...
 |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Oddy [Usunięty]
|
Wysłany: 30-07-2007, 20:36
|
|
|
Zrobie zdjęcia lub skan z katalogu i wkleję. Na zdjeciu przedstawiony jest "normalny" lancer- nie wygląda jak "cyborg" |
|
|
|
 |
pojar [Usunięty]
|
Wysłany: 31-07-2007, 22:35
|
|
|
więc taty dokładka zmienia posiadacza innego wyjścia nie ma. A tych zegarów nie da się sprowadzić skąś?? |
|
|
|
 |
msts [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2007, 21:51
|
|
|
Ja dopasowalem dokladke dedykowana do Astry II , ale bylo z tym sporo roboty. Wymagala zredukowania wysokosci i przedluzenia bokow. Łuk sie zgadza a to najwazniejsze. Progi uniwersalne, docinane na odpowiednia dlugosc. Tyl to dluzsza historia, baza z vectry b. |
|
|
|
 |
|