|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Potrzebna tylna szyba do Galanta kombi |
Autor |
Wiadomość |
Okiren [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2007, 10:36 Potrzebna tylna szyba do Galanta kombi
|
|
|
Ktoś słyszał, ktoś wie gdzie za rozsądne pieniądze kupię i wymienię tylną szybkę w okolicach Rzeszowa?
Jakiś narwany w nocy się nudził, szkoda, że nie dostałem go w swoje ręce. A z resztą może i nie, jeszcze bym odpowiadał za morderstwo.
A może ktoś ma na zbyciu? Gal kombi '99
i tak mi ręce opadły, że nawet nie dołożyłem jeszcze zdjęć ze spotkania w Niebylcu - wybaczcie Koleżanki i Koledzy
dzięki z góry i z jeziora
Okiren
[ Komentarz dodany przez: Hubeeert: 15-08-2007, 23:02 ]
Zmienilem podtytul - wiem zdenerwowanie itd...
Powodzenia w poszukiwaniach. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 24-08-2007, 08:30, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
bobi rzeszow [Usunięty]
|
Wysłany: 15-08-2007, 15:15
|
|
|
witam! zadzwon na ten numer 508389689 mirek . to jest moj kumpel ktory siedzi w szybach samochodowych,5 lat pracowal w firmie JAAN a teraz ma wlasna firme z szybami.zadzwonisz zapytasz moze cos doradzi i zalatwi! |
|
|
|
 |
Okiren [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2007, 15:48
|
|
|
Dzięki bobi za chęci, choć ten Mirek ma jakiś zmasowany atak sklerozy nie udało mi się kupić u niego szybki, nie mniej jednak dzięki wielkie za pomoc.
A jeśli się uda to jutro przyjedzie z Łodzi. Jak będzie ok, to dam namiar wszystkim bo części mają od groma.
pozdrawiam
Okiren
[ Dodano: 29-08-2007, 08:58 ]
Szybka już przyklejona. Kupiona tu: http://www.japancar.pl/. Polecam, szybciutko, tanio i profesjonalnie. |
|
|
|
 |
|
|