|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Regeneracja tapicerki |
Autor |
Wiadomość |
marrny [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 16:49 Regeneracja tapicerki
|
|
|
Zastanawiam sie jak tanio, latwo i przyjemnie odnowic wnetrze
Pranie srodka poprawa stan, ale tylko poprawia nie odmladza.
Znalazlem cos takiego: http://allegro.pl/item228...er_jakosc_.html gosc ma same plusy i ogolnie jest de best
Interesuje mnie tylko czy to nie wyglada strasznie badziewnie, nie przesuwa sie ciagle.
Jakie macie doswiadczenia, spostrzezenia w tej materii?
I na dokladke:
Moze by tak zuzyta podloge wymienic? Tylko jak zalatwic sobie nowa w wymarzonym kolorze, wlochata.... |
|
|
|
 |
Seventy7 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 17:20
|
|
|
Mamy coś takiego w naszej firmowej Pandzie. W sumie nawet nieźle to wygląda (brak pomarszczeń, dobrze przylega do foteli) i po 2 latach nie widać śladów zużycia. Dodam, że auto jest w użyciu dzień w dzień - jeździ nim przedstawiciel handlowy. Warunek ponoć jeden - pokrowce muszą być dedykowane do Twojego modelu auta. |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 23-08-2007, 17:45
|
|
|
myślę że materiał na pokrowce trzeba dotknąć by wiedzieć czy jest dobrej jakości ,gruby i wogle jak ori ,że musi byc dedykowany lamselotowi to też się zgodze a co do wymiany ^wyściółki^ pod nogami to myślałem o zakupie używki od większego brata galanta , wyprania karcherem i próby zainstalowania w lanselocie ,na pewno dało by to lepsze wygłuszenie wnętrza i poza tym łatwiej sprzątać (czym aultko z wyższej półki tym lepsze wykładziny)(-nie dotyczy opli he he) |
|
|
|
 |
|
|