dziury w podsufitce |
Autor |
Wiadomość |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2007, 21:05 dziury w podsufitce
|
|
|
witam w swoim ss mam dziury w podsyfitce w od strony kierowcy - wyglada tak jak by byla tam ta raczka ktora sluzy do trzymania sie podczas jazdy na wirazach ale przeca ona nie jest montowana w autach od strony kierowcy ? chyba ze czegos nie wiem ? lecz ja niestety tej raczki nie mam , lecz mam tylko dziury o srednicy 5mm w podsufitce a w nie wkrecone sroby i wyglada to tak jak by kiedys tam byla ta raczka ? co moge zrobic z tymi dziurami ? czym je zaslepic ? da sie kupic taka raczke ? co moge z tym zrobic ? |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 26-09-2007, 21:22
|
|
|
kumanprx napisał/a: | wyglada tak jak by byla tam ta raczka ktora sluzy do trzymania sie podczas jazdy | Jeśli masz wersję Comfort to powinien być schowek na okulary. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2007, 21:10
|
|
|
no to brakuje mi tego elementu ? gdzie moge kupic taki schowek i ile to orientacyjnie moze kosztowac ? proponujecie zalozyc ten schowek czy czyms zaslepic te dziury jesli zaslepic to czym ? |
|
|
|
 |
przem20 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2007, 09:48
|
|
|
Lepiej kupić jakieś zaślepki plastikowe i je wbić w otwory. Sam schowek mało przydatny - i na dodatek potrafi się otwierać podczas jazdy - pewnie dlatego został zdemontowany. |
|
|
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 28-09-2007, 19:37
|
|
|
dobrze , w takim razie bede staral sie to zaslepic tylko nie mam zielonego pojecia czym, poniewaz szukam na allegro i nic nie moge znalezc od dluzszego czasu , nawet nie wiem czego mam szukac? jak cos takiego nazwac ? prosze o pomoc ? moze macie jakis pomysl lub podeslijcie link allegro jak mozecie ? |
|
|
|
 |
zako7
Mitsumaniak 00349/KMM

Auto: Eclipse Cross
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Wrz 2006 Posty: 192 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 29-09-2007, 09:39
|
|
|
Moim zdaniem kup schowek, na allegro jest paru kolesiów sprzedających części z anglików i można za parę PLN po odpowiednich negocjacjach "wyrwać" taki schowek. Ja go używam i jestem zadowolony. Jeżeli chodzi o otwieranie, problem rozwiążesz kupując w serwisie mitsu zamek, oryginał w zeszłym roku kosztował około 15PLN. |
|
 |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2007, 13:45
|
|
|
ile moze kosztowac taki schowek ? ile on jest warty ? ile mam maxymalnie zaoferowac sprzedajacemu na allegro ? nie chcialbym przeplacic |
|
|
|
 |
zako7
Mitsumaniak 00349/KMM

Auto: Eclipse Cross
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Wrz 2006 Posty: 192 Skąd: Jaworzno
|
Wysłany: 01-10-2007, 09:19
|
|
|
Ja bym max dał 50PLN, jak będziesz dogadywał z gościem przypomnij mu żeby nie zapomniał dołączyć do przesyłki śrub mocujących schowek. |
|
 |
|