|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kupno Gala |
Autor |
Wiadomość |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2007, 10:55 kupno Gala
|
|
|
Siema! zamierzam na dniach kupić Gala z 91r z przejechanym 170tys. silniczkiem 1.8. Na co mam patrzeć oglądając Tę furkę? jak poznać czy nie jest to składak i gdzie zaglądać w poszukiwaniu kwitnięcia |
|
|
|
 |
qubi_666 [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2007, 01:57
|
|
|
hej pomykam właśnie takim galem, na co powinieneś patrzeć hmmm.... zawieszenie na bank bardzo ważna sprawa, dokładnie obejrzyj silnik, standardowo misiek je mi 100ml na jakies 2000km i poci się, jeśli chodzi o awaryjność to przez rok nie wymieniałem nic poza standard, czyli łożysko, klocki. i to wszystko misiek jest OK jeśli chodzi o bezawaryjność. U mnie jeśli chodzi o blacharke to nie mam problemu, 0 ognisk korozji, blacha idealna możesz spojrzeć na łączenie szyby z dachem, pod maską koło mocownia zawiasów, w innych miejscach nie powinno być problemów z kwitnięciem gala.
Przejedz sie galem po muldach bądź jakiś dziurach jeśli usłyszysz dziwne odgłosy typu stukanie bądź trzeszczenie z zawieszenia masz pewność że zawieszenie do wymiany. Posłuchaj silnika jak będzie na ssaniu obroty nie powinny spadać gdy ruszysz i wciśniesz sprzęgło. I to by było na tyle. Jak cioś tio pisz na prv pozdro |
|
|
|
 |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2007, 20:37
|
|
|
A co myślicie o tym : Kod: | http://www.autogielda.pl/motoryzacja/osobowe_mitsubishi,mitsubishi_galant_sedan,32438104.html |
na co zwrócić uwagę przy oględzinach, mam na myśli głównie silnik.
jak z częściami zamiennymi ? z góry dzięki za odzew. |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 08-12-2007, 21:28
|
|
|
syski napisał/a: | na co zwrócić uwagę przy oględzinach, mam na myśli głównie silnik.
jak z częściami zamiennymi ? z góry dzięki za odzew. |
opcja "szukaj" , napewno coś znajdziesz. |
EA5W

|
|
|
|
 |
|
|