|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Stalowe felgi używane w Łodzi |
Autor |
Wiadomość |
Grid
Forumowicz
Auto: Galant V6, Legnum VR-4, MSS1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2007, 22:08 Stalowe felgi używane w Łodzi
|
|
|
Witam,
Orientuje się może ktoś gdzie w Łodzi jest skład felg używanych? Szukam po internecie, ale wszystkie są albo w Wwie, albo najbliższy w Sulejowie. Jak dzwonię po zakładach oponiarskich to nigdzie używanymi stalówkami nie handlują.
Oponki na zimę już mam, ale chciałem upolować stalówki do nich, a to niestety łatwe w Łodzi nie jest okazuje się.
Z góry dzięki za wszelką pomoc,
Grid |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 18-10-2007, 22:32
|
|
|
A jakie chcesz te fele? |
|
|
|
 |
Grid
Forumowicz
|
Wysłany: 18-10-2007, 22:37
|
|
|
Standardowe do Gala EA5 - stalowe 15ki (6j 4x114,3 ET-46)
Pozdr,
Grid |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2007, 19:56
|
|
|
Myslalem ze gal ma 5*114,3. Mam takie 16 ale jak chcesz 15 i na 4 sruby to kapota. |
|
|
|
 |
Piencu [Usunięty]
|
Wysłany: 20-10-2007, 19:24
|
|
|
no.. wlasnie i teraz jest pytanie po co stalowki?
Niedawno byl podobny temat na L200. Czy warto placic za drugi komplet? |
|
|
|
 |
dyzio007 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-10-2007, 22:13
|
|
|
mileszki lub szrot na kolumny adresow nie znam ale jak jestesz lodzi to powinienes kojarzyc |
|
|
|
 |
Grid
Forumowicz
|
Wysłany: 23-10-2007, 22:51
|
|
|
Mileszki - Japan Car przerobiłem. Cwaniactwo do kwadratu - dzwonię w czwartek, czy są felgi - "Są, komplet 300PLN". Dobra. Przyjechałem w sobotę - były już sprzedane, pytać się na nowo w poniedziałek. Dzwonię w poniedziałek - "Są, cena 450PLN". Typowe cwaniactwo - gdy widzą że jest popyt to cena idzie o 50% w górę!
Kolumny - nie mieli
Sulejów - nie mieli
Koniec końców upolowałem na Allegro fele od Lancera z oryginalnymi kapselkami. Teraz czekać tylko na dostawę.
Co do pytania - dlaczego stalówki - wygoda (nagły atak zimy mnie nie zaskoczy, nie będę musiał stać w kolejce do oponiarza, ew tylko na wyważenie podjadę) i bezpieczeństwo (zimowe i pozimowe dziury, krawężniki, oryginalne alufelgi są niesamowicie rzadkie więc jeżeli uszkodzę - nie znalazłbym takiej drugiej nigdzie).
Pozdrawiam,
Grid |
|
|
|
 |
|
|