Zamknięty przez: Firebee 27-08-2006, 12:27 |
VII Zlot Mitsubishi Klub Polska |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2006, 19:53 VII Zlot Mitsubishi Klub Polska
|
|
|
skopiowane z forum MKP:
TOMMY na MKP napisał/a: | Witam serdecznie wszystkich fanów Mitsubishi.
Znamy już datę "Wielkiego 7 Zlotu Mitsubishi Klub Polska".
Oto ona: 17-18.06.2006
Prosimy rezerwować sobie ten czas Zlot tym razem odbędzie się w gościnnych progach naszego kochanego Śląska. W przyszłym tyg. podamy wszystkie szczegóły dot. tej długo oczekiwanej imprezy."
Wiecej info na www.mitsubishiklub.pl
|
zamieszczony cytat jest informacją dla tych, którzy nie zagladaja na MKP a chcieliby sie pojawic na Zlocie zorganizowanym przez ten Klub
Pozdrawiam
Firek |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 27-08-2006, 12:25, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 25-02-2006, 21:50
|
|
|
Fir - a dlaczego Tommy ma się chwalić akurat tutaj
To zlot MKP więc kto jest w MKP to pewnie wie juz o tym. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 25-02-2006, 22:24
|
|
|
A widzisz dlatego bo nie nalezy dzielic na "ludzi z MKP" i "ludzi z Mitsumaniakow"
Bo w wiekszosci to Ci sami ludzie, wiec dajmy szanse by dowiedzieli sie o Zlotach wszyscy.. Jesli Tobie przeszkadza to nie pojedziesz na zlot MKP no nie?
Ale nie dzielmy wlascicieli Mitsubishi i dajmy kazdemu szanse pojawienia sie na roznych zlotach.. No chyba ze Zlot MKP jest tylko zarezerwowany dla Klubowiczow, to przepraszam, skasuje posta.. Dotychczas nie znalazlem takich informacji.
Pozdro
Firek |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 26-02-2006, 12:02
|
|
|
Firebee napisał/a: | A widzisz dlatego bo nie nalezy dzielic na "ludzi z MKP" i "ludzi z Mitsumaniakow"
Bo w wiekszosci to Ci sami ludzie, wiec dajmy szanse by dowiedzieli sie o Zlotach wszyscy.. Jesli Tobie przeszkadza to nie pojedziesz na zlot MKP no nie? |
A widzisz - w większości to ci sami ludzie są więc już pewnie wiedzą, że MKP robi zlot w tym miejscu i w tym czasie. Po co więc powielać temat.
Nie bardzo wiem co mi ma przeszkadzać ale jeśli będę zainteresowany zlotem to będę szukał informacji u źródła i tam też się zapisywał (zdaje się, że miałem nawet przydzielony numerek MKP)
Wiesz, co do dzielenia ludzi na "z MKP", "Maniaki", itd. to jestem daleki od tego. Natomiast wrażenie mam takie, że sympatią te dwie grupy do siebie nie pałają. Przykładów można znaleźć kilka. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 26-02-2006, 12:28
|
|
|
Jacek Firek no nie róbcie wojny
Firek - zamieściłeś info - ok.
Jacek wyraziłeś swoje zdanie - ok - jak najbardziej masz do tego prawo.
Proszę tylko żeby nie robić OT bo zgodnie z tym co ostatnio napisałem wlepię wam po ostrzeżeniu, temat jest o Zlocie MKP. A nie o animozjach wzajemnych . |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24335 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 26-02-2006, 20:09
|
|
|
Zacytujmy naszego GURU Bartka:
"Ludzie nie dzielą się na Mitsumaniaków i MKPowców, lecz na mądrych i głupich".
Zresztą piękną parafraza ze wspaniałego filmu Sami swoi. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 26-02-2006, 20:23
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | "Ludzie nie dzielą się na Mitsumaniaków i MKPowców, lecz na mądrych i głupich".
|
szkoda ze nie brzmi "..., lecz na madrych i madrych" ale co tam podobno czlowiek sie glupi rodzi i glupi umiera |
|
|
|
 |
arrow [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2006, 19:55
|
|
|
hehe czyli jak jestem modem na MKP i Mitsumaniakach to jestem scigany i wyklety?
[ Dodano: Pon Lut 27, 2006 9:56 pm ]
moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie ... |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 27-02-2006, 21:14
|
|
|
arrow napisał/a: | moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie ... |
dokladnie uwazam tak samo, dlatego z checia obejrze te same twarzyczki na obu zlotach, oczywiscie jesli uda mi sie uczestniczyc w obu |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
|
Wysłany: 28-02-2006, 00:08
|
|
|
A ja nie życzę sobie, żeby ktoś naskakiwał na moich przyjaciół z MKP i Mitsumaniaków. Należę do obydwu klubów, jak ktoś mi nie pasuje to go po prostu ignoruję, nie ma przymusu wypowiadania się we wszystkich wątkach. No chyba, że coś się zmieniło ostatnio |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 28-02-2006, 11:15
|
|
|
arrow,
arrow napisał/a: | jestem scigany i wyklety |
wichura1, popieram
arrow napisał/a: | moim zdaniem sa to rownolegle organizacje a nie przeciwne sobie |
I pod tym sie podpiszę.
Jak część z Was pamięta byłem na MKP moderatorem większości działów. Odszedłem po konflikcie z tzw. Zarządem a co do ludzi - no luuudzie przecież ja Was KOCHAM |
Just think...
. |
|
|
|
 |
SEBULBON [Usunięty]
|
Wysłany: 01-03-2006, 15:30
|
|
|
Ludzie ludziska przecież mamy jeden cel, tak jak mitsumaniacy i mkapowscy kochają te samą markę to dlaczego mamy być przeciwko sobie , należe do obydwóch klubów i w jednym i w drugim klubie są ludzie z którymi warto nawiązywać kontakty, im wiecej nas tym lepiej |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 01-03-2006, 16:08
|
|
|
Cytat: | i w jednym i w drugim klubie są ludzie z którymi warto nawiązywać kontakty, im wiecej nas tym lepiej |
Popieram w 100%
I dlatego może się pokażę w Poznaniu |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 01-03-2006, 16:13
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | I dlatego może się pokażę w Poznaniu |
po pyry wpadniesz??:D |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 01-03-2006, 16:16
|
|