|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Swieci sie kontrolka od napedeow!! |
Autor |
Wiadomość |
kaczy46 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-12-2007, 11:41 Swieci sie kontrolka od napedeow!!
|
|
|
Witam zakupilem wczoraj mitsu pajero 2006 w wersji dakar fura ogolnie jak nowka bo ma 16 tys przejechane i kurde jak wracalem nim to wlaczyla mi sie pomaranczowa lampa tam gdie sa wyswietlane napedy zatrymalem sie wylaczylem fure wlaczylem naped na 4 i niby ok przejechalem kawalek i znow mi sie wlaczyla i swiecila non toper. dokladnie chodzi o ta kontrolke gdzie sa pokazywane napedy jaki mamy i ona jest posrodku tych napedow i teraz nie wiem kurde co jest no samochod na gwarancji mam wiadomo ale moze to jakas pierdola sie okaze wiec prosze o pomoc zanim udam sie dpo warsztatu ok mial ktos juz cos takiego bo podobno ten uklad select siadal w tych mitsu ale przy takim przebiegu???
[ Dodano: 01-12-2007, 17:37 ]
aha i czy mozna jezdzic na takim czyms wogole i jaki naped jest wlaczony wtedy pzdr |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-12-2007, 22:29
|
|
|
Wrzuć temat tu: http://www.mitsubishi-gra.../index.php?c=19
Może ci ktoś coś mądrego podpowie.
Pozdrowionka
Ps. Jak masz na gwarancji to śmigaj do serwisu i niech ci coś mądrego powiedzą. Tak ich rola. Niczym sie nie przejmuj. |
|
|
|
 |
|
|