Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Ramka na zdjecia LCD
Autor Wiadomość
arturro
[Usunięty]

Wysłany: 02-12-2007, 21:06   Ramka na zdjecia LCD

Musze zakupic towar jw. czyli ramke do wyswietlania zdjec na lcd w formie typowej ramki na zdjecia, jest cos na co musze zwrocic szczegolna uwage?
Czy poprostu wszystko to co w typowm lcd'eku?
jasnosc, kontrast, rozdzielczosc itd.

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-12-2007, 23:49   

Jesli juz MUSISZ to kupic ... a cena zdecydowanie zniecheca to zwroc uwage na:

- mozliwosc podlaczenia zasilania w postaci zasilacza
- mozliwosc wlozenia karty pamieci
- opcje sciemniania podswietlenia*

* znajoma, ktora kupila sobie taka ramke narzekala, ze w nocy ostro swieci i draznilo ja to do tego stopnia, ze wylaczala ja na noc a rano zapominala wlaczac - bo kto by o tym pamietal kazdego dnia?. W efekcie kupa kasy wyrzucona w bloto.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 03-12-2007, 22:49   

arekp napisał/a:
ze wylaczala ja na noc a rano zapominala wlaczac - bo kto by o tym pamietal kazdego dnia?

wystarczy zwykly sterownik zasilania czasowego wiec tu chyba nie problem,

arekp 
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-12-2007, 23:16   

arturro napisał/a:
arekp napisał/a:
ze wylaczala ja na noc a rano zapominala wlaczac - bo kto by o tym pamietal kazdego dnia?

wystarczy zwykly sterownik zasilania czasowego wiec tu chyba nie problem,

Kupujac gadzet za kilkaset zlotych wymagasz aby dal sie normalnie uzywac - a przynajmniej ja bym wymagal.

Kombinowanie z dodatkowym wylacznikiem czasowym to nie jest typowe uzytkowanie ... a generalnie sugeruje tylko co wkurza uzytkowniczke takiej zabawki :) Byc moze dla Ciebie nie bedzie to mialo znaczenia.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 03-12-2007, 23:52   

arekp napisał/a:
Byc moze dla Ciebie nie bedzie to mialo znaczenia.

pewnie ze nie :) bo bedzie to prezent

a moze te ramki maja same w sobie wlaczniki czasowe? jutro bede w wawce to zajade do sklepu nie dla idiotow i popatrze co i jak, chyba tam tego bedzie troche.

[ Dodano: 09-12-2007, 16:38 ]
ramka kupiona, jako jedyna w tej cenie miala rozdzielczosc 800x480, zobaczymy co z tego wyjdzie
dodam ze cena na allegro to 369zl

http://swiatkomputerow.pl/item.php?nr=5382

Odpowiedz do tematu