|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ramka na zdjecia LCD |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 02-12-2007, 21:06 Ramka na zdjecia LCD
|
|
|
Musze zakupic towar jw. czyli ramke do wyswietlania zdjec na lcd w formie typowej ramki na zdjecia, jest cos na co musze zwrocic szczegolna uwage?
Czy poprostu wszystko to co w typowm lcd'eku?
jasnosc, kontrast, rozdzielczosc itd. |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 02-12-2007, 23:49
|
|
|
Jesli juz MUSISZ to kupic ... a cena zdecydowanie zniecheca to zwroc uwage na:
- mozliwosc podlaczenia zasilania w postaci zasilacza
- mozliwosc wlozenia karty pamieci
- opcje sciemniania podswietlenia*
* znajoma, ktora kupila sobie taka ramke narzekala, ze w nocy ostro swieci i draznilo ja to do tego stopnia, ze wylaczala ja na noc a rano zapominala wlaczac - bo kto by o tym pamietal kazdego dnia?. W efekcie kupa kasy wyrzucona w bloto. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2007, 22:49
|
|
|
arekp napisał/a: | ze wylaczala ja na noc a rano zapominala wlaczac - bo kto by o tym pamietal kazdego dnia? |
wystarczy zwykly sterownik zasilania czasowego wiec tu chyba nie problem, |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 03-12-2007, 23:16
|
|
|
arturro napisał/a: | arekp napisał/a: | ze wylaczala ja na noc a rano zapominala wlaczac - bo kto by o tym pamietal kazdego dnia? |
wystarczy zwykly sterownik zasilania czasowego wiec tu chyba nie problem, |
Kupujac gadzet za kilkaset zlotych wymagasz aby dal sie normalnie uzywac - a przynajmniej ja bym wymagal.
Kombinowanie z dodatkowym wylacznikiem czasowym to nie jest typowe uzytkowanie ... a generalnie sugeruje tylko co wkurza uzytkowniczke takiej zabawki Byc moze dla Ciebie nie bedzie to mialo znaczenia. |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2007, 23:52
|
|
|
arekp napisał/a: | Byc moze dla Ciebie nie bedzie to mialo znaczenia. |
pewnie ze nie bo bedzie to prezent
a moze te ramki maja same w sobie wlaczniki czasowe? jutro bede w wawce to zajade do sklepu nie dla idiotow i popatrze co i jak, chyba tam tego bedzie troche.
[ Dodano: 09-12-2007, 16:38 ]
ramka kupiona, jako jedyna w tej cenie miala rozdzielczosc 800x480, zobaczymy co z tego wyjdzie
dodam ze cena na allegro to 369zl
http://swiatkomputerow.pl/item.php?nr=5382 |
|
|
|
 |
|
|