|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co to za kontrolka? |
Autor |
Wiadomość |
Umberto [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2007, 18:51 Co to za kontrolka?
|
|
|
Witam i proszę o info, co to za kontrolka i o czym informuje?
[img] [/img] |
|
|
|
 |
syski [Usunięty]
|
Wysłany: 03-12-2007, 19:50
|
|
|
Witam!
Kontrolka sygnalizuje mało płynu w zbiorniku spryskiwaczy szyb lub reflektorów sprawdź poziom płynu w obydwu zbiornikach.
Powodzenia! |
|
|
|
 |
Pele [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2007, 17:24
|
|
|
dokładnie dobry bajer ja po zakupie hyundaia cała droge myslalem co to jest .. hehe ale sie zdziwiłem jak sie dowiedziałem.. dobry bajer... |
|
|
|
 |
adpiekar
Forumowicz
Auto: sigma 92r.12V, Pajero IV Dakar
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-12-2007, 09:12
|
|
|
Pele, Ha,jak to zobaczyłem to podolewałem oleju w skrzyni,silniku i posprawdzałem wszędzie gdzie się dało.Polak jednak czyta instrukcję obsługi,dopiero wtedy kiedy się coś popsuje he he he. Oczywiście na smym końcu dolałem płynu do spr. |
|
 |
Pele [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 16:03
|
|
|
Przyznam sie ze ja dopiero pojechałem do mechanika.. bo na olej w skrzyni wpadłem na olejj w silniku tez ale ze o wode chodziło hehehe no ale wyzsza technologia i sie człowiek gubi... tak to jest jak sie przesiada z poloneza do takiej technologi |
|
|
|
 |
|
|