|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: londolut 23-07-2009, 23:26 |
Zepsul sie aparat zapłonowy! |
Autor |
Wiadomość |
johnych [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2007, 13:45 Zepsul sie aparat zapłonowy!
|
|
|
Witajcie!
potrzebuje pilnej pomocy i rozszyfrowania skrotu. zapsul mi sie aparat zapłonowy w Protonie 1.5, 12V, 97 r Chce kupic moze uzywany jakie aparaty do tego pasują? z moje odczytałem : T6T67171 co oznaczaja te cyfry? czy T6T 57171 lub T5T tez pasuje?
Pozdariwam
Jan |
|
|
|
 |
shortybmx [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2007, 15:44
|
|
|
Może lepiej zamiast wydawać sporo kasy na nowy aparat lepiej bedzie naprawić ten?
sprawdź czy dostajesz iskrę, tzn czy jest pierwsza iskra i pozniej nić czy w ogole nic i czy podczas kręcenia rozrusznikiem zapala się pozniej CE ?
jesli będzie pierwsza iskra to prawdopodobnie cewka, jesli zapala się CE albo w ogole nie bedzie iskry to pewnie moduł
tematów takich na forum jest mnustwo, poszukaj napewno znajdziesz rozwiązanie
chyba ze koniecznie chchesz kupić aparat, to niestety nie wiem jaki będzie pasował |
|
|
|
 |
johnych [Usunięty]
|
Wysłany: 05-12-2007, 21:01
|
|
|
wszystko juz sparawdzilem i szukałem najtanszego rozwiazania tego problemu.
Znalazłem kolesia w Zielonej Górze co naprawia aparaty do japonczykow i udziela 2 LETNIEJ GWARANCJI!!
Po naprawie zobaczymy jak bedzie smigac:)
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mariuszurbas [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2007, 12:10
|
|
|
witam.mi tez kiedys padl aparat,ale wcolcie.wyslalem go wlasnie do tego goscia z zielonej gory.naprawil i jest oki.polecam. |
|
|
|
 |
mariuszurbas [Usunięty]
|
Wysłany: 28-12-2007, 12:10
|
|
|
Dodano: 28-12-2007, 12:10
witam.mi tez kiedys padl aparat,ale wcolcie.wyslalem go wlasnie do tego goscia z zielonej gory.naprawil i jest oki.polecam. |
|
|
|
 |
|
|