|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: zbyszekm2 13-03-2008, 07:18 |
zmieniarka na 6 CD w Pajero III |
Autor |
Wiadomość |
Falek [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 10:47 zmieniarka na 6 CD w Pajero III
|
|
|
ściągnąłem z USA zmieniare na 6 CD orginał do Pajero z kabelkiem symbol MZ312868 i zamontowałem wczoraj do mojej pojarki DiD 04' i cholera nie czyta mi płyt tylko chwilę po włożeniu na głównym wyświetlaczu wszycho ok czyli która płyta i utwór a płyta nie gra tylko wyjeżdża z powrotem ze zmieniary, nadmieniam że zmieniara jest z roku 00', co to może być? może to nie wina zmieniary tylku głownego radia/CD, a może zły model zmieary, ale wszystko świeci odpala itd.
Czekam na sugestie
Pozdro |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 07-12-2007, 11:02
|
|
|
Może zmieniarka nie czyta płyt, które jej wkładasz ? Taki efekt jest w niektórych CD, które na przykład nie czytają płyt RW czy MP3, a takie im się podaje. |
|
|
|
 |
Falek [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 11:07
|
|
|
Nie, wkładam tylko orginały i wszystkie i nowe i starsze wychodzą z powrotem! |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 07-12-2007, 11:35
|
|
|
A w dobra strone wsadzasz? |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Falek [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 12:00
|
|
|
próbowałem i jedną i drugą stroną i ciągle nic, może ktoś wie coś o specyfikacji tej zmieniary o modelu i sterownikach a może powinienem laser wyczyścić czy to też może być powód,
zaczynam, wątpić czy mam dobry model zmieniary do mojego miśka, ale wszystko pali zgrzyta i wyświetla na centralnym, mogę zmieniać płyty na radiu etc.
Jak kupowałem ją w USA to powiedzieli że jak kabel pasuje do radia to będzie działać i pasuje ale nie chce płyt czytać!
Myślcie koledzy co to jeszcze eventualnie? |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 07-12-2007, 12:06
|
|
|
A moze oberwala podczas przewozu i teraz sama maszynka nie odtwarza. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Falek [Usunięty]
|
Wysłany: 07-12-2007, 12:12
|
|
|
może być,
jak sam nie dam rady to pojedzie do serwisu RTV i zobaczymy, ale wiesz ile to roboty żeby ją zamontować i wymontować!, a ja oczywiście sprwdziłem przed zamontowaniem tylko czy pali i zgrzyta, zobaczyłem że tak i płytki już nie wkładałem dopiero po zamontowaniu, a to z kolei zajęło mi 2-3 h, bo to wszystkie plastiki ściągnąć uważać żeby nie porysować etc., sam wiesz, kupa roboty!
czekam dalej
Pozdro |
|
|
|
 |
Gene

|