|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK1A 1.3] Przewody Zapłonowe |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej C. [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2007, 21:09 [CK1A 1.3] Przewody Zapłonowe
|
|
|
Witam.
Czy orientujecie się jakie są oryginalne przewody wysokiego napięcia w naszych Lancerach?
Przeszukałem instrukcje obsługi i forum, ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Wielu z Was poleca NGK i ja też myślałem żeby takie kupić, jednak nie wiem, jakie maja oznaczenie? Na stronie NGK Polska jest wyszukiwarka przewodów, tylko że pokazuje numery poszczególnych przewodów, a ja chcę kupić cały zestaw. I jeszcze jedno, czy firma NIPPONDENSO produkuje przewody do naszych miśków?
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 17-12-2007, 21:27
|
|
|
Andrzej C. napisał/a: | Czy orientujecie się jakie są oryginalne przewody wysokiego napięcia w naszych Lancerach? |
Jeśli chodzi o nr z katalogu to tylko, w ASO w sklepach i hurtowniach mają swoje nr. katalogowe tj:
http://www.theleader.com.pl/szukaj.php |
EA5W

|
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 17-12-2007, 23:46
|
|
|
Ja mam kable Seiwa już ponad rok i jest super, podobno kable tej marki montowano na pierwszy montaż, ale nie wiem czy na pewno:) |
|
|
|
 |
Andrzej C. [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 08:49
|
|
|
czekoladka_1981 dziękuje Ci za linka, ale na tej stronce nie ma przewodów do mojego Lancera
Bastek77 pamiętasz może czy to były takie przewody:
Przewody Seiwa |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 14:48
|
|
|
Nie to jest komplet do starszego modelu.
Pudełko było bordowe, wszędzie pisało japan, łącznie z kablami:)
Niestety nie pamiętam num. kat.:( |
|
|
|
 |
Andrzej C. [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 15:46
|
|
|
Bastek77
W jednym z Twoich poprzednich postów napisałeś coś takiego:
Bastek napisał/a: | Panowie kupiłem dziś przewody wysokiego, patrze i sa tylko 4 ! a gdzie 5 ?
chyba, że to jest komplet a 5 trzeba dokupic?
Kable Seiwa katalog JC L35006
Jak znam życie akurat ten 5 ma przebicie:(
Pozdr |
Poniżej masz linka do tych samych przewodów tylko że w innym sklepie. Spróbuj sobie przypomnieć czy to te kabelki? Skoro dobrze się sprawują u Ciebie to u mnie też będzie OK
Seiwa |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 15:49
|
|
|
Tak to te kable, oczywiście piątego nie było, sprzedawca wprowadził mnie w błąd początkowo.
Bardzo dobre kable, cena ta sama.
Pozdr. |
|
|
|
 |
Andrzej C. [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 15:53
|
|
|
Bastek77
Dzięki Ci tą informację. Kupie te przewody do mojego miśka.
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-12-2007, 16:29
|
|
|
No problem, pozdro i miłej jazdy:) |