|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Adaho_krak 26-06-2008, 16:13 |
mam problem z uruchomieniem zimnego silnika |
Autor |
Wiadomość |
hodorek [Usunięty]
|
Wysłany: 25-12-2007, 13:01 mam problem z uruchomieniem zimnego silnika
|
|
|
Przyjechalem samochodem z UK ok.1900km , wszystko bylo w porzadku przez cala droge.Po nocy auto nie odpala.Co moze byc przyczyna(akumulator i rozrusznik OK.) |
|
|
|
 |
ronetto
Forumowicz

Auto: space runner 1,8 GLXi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 25-12-2007, 23:16
|
|
|
malo napisales . CE sie swieci? jak tak to spradz bledy . powinny sie pojawic jak juz nie mozesz odpalic . bledy sie latwo sprwdzic jak masz auto nie starsze niz 98 to podlaczasz zworke do gnazda diagnostycznego za puszką z bezpiecznikami do pinow 1 i 4 chyba taki zwykly kabelek na wylaczonym zaplonie . po podlaczyniu przekrecasz zaplon to kontrolka CE wymruga ci bledy. kody bledow sa opisane na forum uzyj szukaj . daj znac czy cos dalo. pozdro |
_________________ moja gwiezdna maszyna przed zakupem |
|
|
|
 |
toes [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 10:59
|
|
|
kable, świece |
|
|
|
 |
hodorek [Usunięty]
|
Wysłany: 27-12-2007, 19:09
|
|
|
ronetto napisał/a: | malo napisales . CE sie swieci? jak tak to spradz bledy . powinny sie pojawic jak juz nie mozesz odpalic . bledy sie latwo sprwdzic jak masz auto nie starsze niz 98 to podlaczasz zworke do gnazda diagnostycznego za puszką z bezpiecznikami do pinow 1 i 4 chyba taki zwykly kabelek na wylaczonym zaplonie . po podlaczyniu przekrecasz zaplon to kontrolka CE wymruga ci bledy. kody bledow sa opisane na forum uzyj szukaj . daj znac czy cos dalo. pozdro |
Witam,kontrolka Check Engine swieci po przekreceniu kluczyka ale gasnie normalnie po 6 sekundach tak jak powinna.Teraz Samochod odpalil ale i tak dalem go do przegladu do znajomego mechanika. Moje mitsu jest z '97 . Bardzo dziekuje za porade. |
|
|
|
 |
|
|