Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Nadchodzi Sportback czyli Lancer RalliArt
Autor Wiadomość
Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-01-2008, 23:16   Nadchodzi Sportback czyli Lancer RalliArt

Cytat:
While everybody is focusing on the all-new Lancer EVO X, Mitsubishi Europe today released official details on the 2008 Lancer Ralliart. Even though Mitsubishi doesn’t clarify in its press release whether the Ralliart will be based on the 4door Lancer or the upcoming 5door hatch version which is expected to be introduced at the Geneva Show, our sources state that in Europe, the Ralliart will be based on the 5door version while in the States, the 4door sedan. (Photo above: 2005 Lancer Concept Sportback)
In both cases however, the Lancer Ralliart will be equipped with a detuned version the EVO X’s new 2.0 litre (Dual Valve VVT) Turbo Engine producing 240 PS coupled with Mitsubishi’s 6-speed Twin Clutch - SST transmission and with a full-time 4WD system with Active Yaw Control and Active Centre Differential. -Continued after the jump

In Europe and unless Mitsubishi decides else wise in terms of pricing, the Lancer Ralliart will compete against the Subaru Impreza WRX, VW Golf GTI, Opel Astra OPC, Honda Civic Type-R, Renault Megane RS etc.

According to Mitsubishi’s European arm, the Lancer Ralliart will feature among other things, an aluminium bonnet panel, Recaro front seats, sports steering wheel with paddle shift and a Ralliart radiator grille.

Za CarScoop http://carscoop.blogspot....r-ralliart.html

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

harpagan 
Mitsumaniak
Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Wysłany: 02-01-2008, 02:05   

Tutaj byl lekko zahaczony ten temat.
Przyznaje szczerze, ze jesli finalna wersja bedzie tak wygladac to zaczne odkladac na niego :badgrin:
Poprostu przepiekny

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 02-01-2008, 21:35   

Jest przepiękny :shock: Bossssski :shock: Zobaczymy ile tej boskości mu zostanie po zstąpieniu do salonów :lol:
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 02-01-2008, 21:59   

Wyrosłem już z hatchbacków a i bardziej mi się podoba jednak Evo X ze względu na to że jest trochę bardziej kanciaste i ostrzej cięte a ten to siakiś takiś ulizany jak dla grzecznych panienek z dobrego domu co czasem chcą się trochę rozerwać...

macia 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.4 cvt 2010
Wysłany: 02-01-2008, 22:13   

"Wysłany: 28-06-2007, 17:34
No jeśli zrobią dokładnie takiego jak na tej prezentacji to jestem gotów kupić takiego nawet nowego z salonu choćby z dizlem :badgrin: :wink: aczkolwiek pewnie i tak cenę ustalą kosmiczną."

Bartek, zgadnij z kogo to cytat :P Szybko wyrosłeś :lol: Sory, nie mogłem się powstrzymać :P
ex outlander 2.0 Turbo '06
ex gti colt CA5A '94
ex gti galant E33A DOHC '91
ex galant EA2A '01
ex galant E55A '95
Dlaczego kobiety żyją dłużej? Bo nie mają żon.
Jeśli pożyczyłeś komuś 20zł i ten ktoś się więcej nie pokazał, to prawdopodobnie warto było.

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 02-01-2008, 23:42   

hehehe ;) przez te pół roku opatrzyłem się tak z Evo X jak i z tym hatch'em to gdybym miał wybierać za te same pieniądze z takimi samymi możliwościami pomiędzy nimi to jednak dla siebie wybrał bym właśnie bardziej kanciastego Evo X a ewentualnie tego dla żony :) :rolleyes: :finga:

allias
[Usunięty]

Wysłany: 14-01-2008, 00:20   

Miloby zobaczyc to auto ale mam wrazenie ze stanie sie to samo co bylo z Eclipse 4G RallyArt (nigdy nie zobaczylo swiatla dziennego) :?

Paweł_BB 
Mitsumaniak
01657/KMM

Auto: Evo VIII 4T375
Wysłany: 14-01-2008, 20:02   

ja jednak mam nadzieję, że chociaż tego koncepta nie ugrzecznią jak Evo X, byłem bardzo napalony na sedana Evo X ale raczej kupię w Niemczech nowego Evo IX.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 22-01-2008, 00:23   

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu