|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 06-03-2008, 11:43 |
KŁOPOTY ze SPRZĘGŁEM |
Autor |
Wiadomość |
robkon [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2008, 19:42 KŁOPOTY ze SPRZĘGŁEM
|
|
|
Mam problem ze sprzęgłem,tzn. z pompą sprzęgła i wysprzęglikiem. Obydwa te mechanizmy rozebrałem,wyczyściłem, zalałem nowym DOT4 i nie mogę odpowietrzyć. Bynajmiej tak mi się wydaje.Pedał cały czas nie ma oporu.Nie wiem czy też nie będzie coś z tarczą lub dociskiem , bo wydaje mi się ,że łapa ma za duży luz. Poradźcie coś kochani bo mnie już nerwy puszczają, a co mechanik to inna diagnoza. |
Ostatnio zmieniony przez Gene 03-01-2008, 12:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 02-01-2008, 20:28
|
|
|
sprobuj pod cisnieniem |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
robkon [Usunięty]
|
Wysłany: 03-01-2008, 14:56
|
|
|
Już poradziłem sobie z tym odpowietrzeniem.Okazuje się ,że jest jeszcze odpowietrznik na przewodzie hamulcowym gdzieś w połowie drogi do wysprzęglika. Teraz pedał sprzęgła jak nowy |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-01-2008, 15:50
|
|
|
Ciesze sie, ze wszystko gra. No to temat odpowietrze nia ukladu sprzegla mamy przerobiony w pewnym stopniu. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|