Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakie kupic, lekkie felgi 18", propozycje , uzytkowanie
Autor Wiadomość
witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-03-2006, 10:25   Jakie kupic, lekkie felgi 18", propozycje , uzytkowanie

Witam Was :)
Drobne pytanie kto jest importerem felg Enkei, SSR, 5 Zigen ?, jezeli taki w ogole istnieje.
potrzebne mi 18" i do tego lekkie , najlepiej 5 ramienne. No i wiadomo 5x114,3 ET w okolicach 46, ML chyba 67 ?.
Oczywiscie nie firma krzak, musza byc wytrzymale predkosci do 280-290 km/h

z góry dzieki za pomoc,

mile tez widziane rady, propozycje i opinie uzytkowania.

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-03-2006, 21:08   

To ja się może przyłącze - Mam lancera '04 2,0 i 195/60/15 - jakie alu mam założyć -
1. 205/55/16
2. 205/45/17
3. 215/45/17
jakieś propozycje??:)

Czas może na Space Stara dla żony?

Draghu
[Usunięty]

Wysłany: 21-03-2006, 00:13   

Co do lekkich felg to wiem, ze Team Dynamics, z serii Racing
PRO RACE 2 (piecioramienne) i PRO RACE 1.2 (dwunastoramienne)wystepuja w rozmiarach 15-18 i sa naprawde leciutkie. Mialem w reku 17stke i az sie zdziwilem.

Z innych lekkich, ktore znam i sa teoretycznie wzmocnione i lekkie ( teoretycznie, bo tyle mam napisane w katalogu z www.demon-tweeks.co.uk ) model TURINI (jedenastoramienna) i GT1 (yy 6 podwojnych ramion :> ) wystepuja tez w rozmiarach 15-18.

Sa to raczej tropy niz konkretne pomysly do 3000GT. Nie wiem jak sie sprawdzaja przy wiekszych predkosciach - poprostu sam chcialem swego czasu kupic PRO RACE 2 i pamietalem,ze sa lekkie i wystepuja w duzych rozmiarach, takze jak sa za slabe to ni moja wina :P

a cO do importerow Enkei,5zigen czy SSR to nie mam zielonego pojecia :D

Odpowiedz do tematu