|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Frets on Fire |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 25-01-2008, 02:07 Frets on Fire
|
|
|
Czy ktoś z MM grał w grę(?) Frets on Fire?
Jest to symulator (?) gry na gitarze - coś na kształt Guitar Hero - z tym że gra jest darmowa.
Mi dostarczył wiele radości, właśnie ściągają mi się kawałki do grania i nowsza wersja programu.
Polecam gitarzystom i nie tylko!! :rock'n roll: |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2008, 12:37
|
|
|
No proszę nie wiedziałem, że coś takiego istnieje na blaszaka - wieczorkiem w domku ściągnę sobie i oblookam co to.
THX
PS: Guitar Hero na PS2 zaraziłem się już dawno temu - szkoda tylko, bo gitarkę muszę pożyczać od znajomego tylko co drugi weekend |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 25-01-2008, 15:40
|
|
|
Musze bratu podpowiedzieć bo właśnie sprzedał swój poprzedni bas i zakupił przepięknie grającego pełnoletniego basika rocznik 1982 - Ibanez Musician MC 924 PW i uzupełnił to jeszcze zoom'owym procesorem dźwięku do niego no i po prostu gra to rewelacyjnie...
Dokładnie to ta gitarka w środku tej fotki:
 |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
|
|