|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: kochajj 06-04-2006, 22:26 |
Wskaźnik paliwa... dziwne ! ?? |
Autor |
Wiadomość |
Tom68 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2006, 06:35 Wskaźnik paliwa... dziwne ! ??
|
|
|
Podobno nie ma głupich pytań, chociaż czasami mam wątpliwości, więc zadam je i proszę o odpowiedź.
Otóż dopiero wczoraj zauważyłem dziwne (?) zachowanie się wskaźnika paliwa. Wskazówka jest cały czas, jakby to powiedzieć, aktywna.Po wyciągnięciu kluczyka pokazuje stan paliwa. Wczoraj pomyślałem, że się zacięła poniżej połowy, zatankowałem do pełna, ale sprawdzałem teraz i jest na full. Spalanie ok.9 l/100 km.
Powiedzcie proszę czy macie tak samo . Jeździłem różnymi autami, ale we wszystkich wskazówki zjeżdżały na zero, dopiero po kluczyku się podnosiły.
Jeśli jest to anomalia, to jakie rady byście dali. Chyba nie trzeba rozbierać zbiornika?
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 21-03-2006, 07:07
|
|
|
mamy! |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Tom68 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2006, 08:15
|
|
|
Dzięki. Kamień z serca
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
Alladyn [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2006, 14:17
|
|
|
jest oki tak ma byc u mnie wskazówka do pełna jest naprawde do pełna hehehe bo duzo poza maksimum:) |
|
|
|
 |
|
|