|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Shell Autoserv - co o tym sądzicie? |
Autor |
Wiadomość |
ziutoon [Usunięty]
|
Wysłany: 30-01-2008, 22:21 Shell Autoserv - co o tym sądzicie?
|
|
|
Witam,
Jak w temacie co sądzicie o stacjach serii Shell Autoserv.
Tak się zdarzyło że jutro jade tam na wymiane rury wydechowej bo mi sie upaliła i koszt takiej wymiany wyliczyli na 60 pln (pan zdzisiek w przydomowym warsztacie powiedzial tyle samo) według mnie to starsznie duzo jak za odkrecenie i przykrecenie 7 srub ale jak ktos nie ma kanalu to musi placic.
Ale do sedna mam ostatnio problemy z obrotami i dzisiaj sprawdzilem dioda komputer i wyszlo zero bledow tzn dioda migala non stop w takim samym szybkim tempie.
Ale obroty faluja dosc mocno i mam problemy z ruszaniem( mam nadzieje ze to nie sprzeglo) no i pojawia sie brak mocy mimo ze to 1.3 to kiedys byl zwawszy.
Chcialbym zeby mi ustawili obroty , nawet wydrukowalem instrukcje Krzyżaka.
Pytanie czy ktos z was kiedys naprawial auto w takiej stacji jakies opinie.
Pzodrawiam |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-01-2008, 08:50
|
|
|
Moja opinia jest na 3+ do 4-.
Mają raczej blade pojęcie o poważniejszych naprawach, ale oni nastawiają się na drobne rzeczy (klocki, tarcze, wydech, filtry). Często trafiają się mechanicy, którzy jednak mają jakieś doświadczenie i potrafią naprawić nawet skomplikowane rzeczy. Czyszczenie przepustnicy i regulacja obrotów powinna im się udać (zakładając że nic nie jest uszkodzone i że zajmie się nim mechanik z jako takim polotem).
Jeśli mówisz o Autoserv'ie na Zamienieckiej to chyba lepsi mechanicy są w NorAuto przy MediaMark'cie. Ale wszystko zależy na kogo się trafi. Najgorsi są młodzi-gniewni zaraz po samochodówce. Ukręcają śruby, walą młotem, a Misia traktują jak Wołgę. |
|
 |
ziutoon [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2008, 09:19
|
|
|
Dzięki Za info,
Ja mam na mysli ten Shell na Górczewskiej z racji że mam najbliżej.
Popytam ile by ewentualnie chcieli za ustawienie zapłonu i wyregulowanie obrotów z instrukcja krzyżaka.
pzdr |
|
|
|
 |
|
|