Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:20
Mitsubishi outlander - zdjatka and short story
Autor Wiadomość
majki
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2006, 15:58   Mitsubishi outlander - zdjatka and short story

Hej,

Historia krotka - odwiedzam Avis w Orlando - mowie, ze mialem zarezerwowane autko i jesli mozliwe, prosze o Mitsubishi Galant... Pani sprawdza w komputerze, klepie i klepie, i stwierdza, ze nie ma w tej chwili zadnego Galanta, ze moze cos innego z tego segmentu? (musze przyznac, kusilo mnie, zeby wziac nowego forda mustanga ;P) - to ja jej na to, ze 'I don't want to drive any shitty car like ford.'... Usmiechnela sie (mitsumaniaczka?), poklikala cos i powiedziala, ze jedyne mitsubishi jakie ma to outlander i moze nam go wynajac bez dodatkowych doplat (outlander jest z segmentu takich jak np. Cherokee i jest to niestety drozszy segment) - na to ja, ze pewnie, wielkie dzieki.

No i tak zaczelo sie testowanie outlandera w automacie.
Autko swietne, niestety bardzo powazna wada jest... zbieranie sie do wyprzedzania. Redukcja automatu i przyspieszenie zajmuje naprawde sporo czasu i jest wrecz skrajnie niebezpieczna. Oprocz tego autko swietnie sie prowadzi (no tak, ale to nie nasze Polskie drogi), jest pojemne i nawet po zlozeniu tylnej kanapy i sciagnieciu kotarki da sie wyspac z tylu (a mam 189cm wzrostu) - testowalem gdy komary na campingu mi spokoju nie dawaly - do namiotu rzeczy, a ja do auta ;P

A to zdjatka:

Froncik,

Boczek,

Tylek,

W srodku,

No i porownanie - co byscie wybrali? To duze nieporeczne z tylu?! Czy misiaka? ;P

Bylo niezle :)
M.

Odpowiedz do tematu