Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
jakies spotkanko w marcu
Autor Wiadomość
iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 21-02-2008, 22:49   jakies spotkanko w marcu

co wy na jakies spotkanko?? :finga:

Chooper 
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Wysłany: 21-02-2008, 22:52   

1.03 albo 8.03 :)

kamil73-73 
Forumowicz
Gal 2,5 V6 Elegance

Auto: Mitsubishi galant 2,5 V6
Wysłany: 21-02-2008, 23:49   

A może byśmy określili stałe miejsce spotkań ,oczywiście z furami np w ostatni wtorek każdego miesiąca .Na zbliżającą się porę letnią proponuje 18-18.30 Miejsce do dyskusji 1 propozycja to ;tulipan; albo tyły parkingu Leroy Merlin .Kto przyjedzie to przyjedzie ale zawsze ktoś będzie.Czekam na aprobatę pomysłu .Pozdrawiam wszystkich

berti
[Usunięty]

Wysłany: 22-02-2008, 09:01   

kamil73-73 napisał/a:
A może byśmy określili stałe miejsce spotkań ,oczywiście z furami np w ostatni wtorek każdego miesiąca .Na zbliżającą się porę letnią proponuje 18-18.30 Miejsce do dyskusji 1 propozycja to ;tulipan; albo tyły parkingu Leroy Merlin .Kto przyjedzie to przyjedzie ale zawsze ktoś będzie.Czekam na aprobatę pomysłu .Pozdrawiam wszystkich

Ja chętnie, ale wtorki odpadają (najchętniej poniedziałki/środy). I głosuje za tulipanem :)

Chooper 
Mitsumaniak

Wysłany: 22-02-2008, 09:19   

widzę, że koledzy próbują przeforsować nowe obyczaje. Spotkania autami to my już mieliśmy pod Halą sportową. a teraz jak już tacy zżyci jesteśmy, to preferujemy knajpki, bo na dworze stać to zimno, a ponadto czasem w miesiącach letnich uskuteczniamy wypady w plener, albo na rosso na grilla, co pod tulipanem byłoby bardzo kłopotliwe. Po drugie ustawianie sie co miesiąc w tym samym terminie jest kłopotliwe, bo ludzie mają różne obowiązki, dlatego daje sie ermin pod dyskusję taki który pasuje największej grupie. PO trzecie z autopsji wiem, że najlepsze terminy to piątek/sobota, bo w tygodniu mało kto z tych co mają pracę/rodziny/dzieci/ ma czas.

Potek 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 Classic
Wysłany: 22-02-2008, 09:57   

Dokładnie tak jak napisał Chooper, poza tym nie wszyscy pracuja w Łodzi i okolicach i w związku z tym pojawiają się w mieście tylko na weekend. Ja preferuje piatki/soboty.

Myśle że 8.03 będzie dobrym terminem.

Pojawia sie jak zwykle pytanie która knajpa teraz?

kamil73-73 
Forumowicz
Gal 2,5 V6 Elegance

Wysłany: 23-02-2008, 00:04   

Ojjj,przepraszam szanownych kolegów chyba jednak poczekam do lata[''My Wy ???]

mitutoyo
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2008, 01:22   

Kamil nie obrażaj się, po prostu zebrane dotychczas towarzystwo jest juz w "podeszłym" wieku, niektórzy zabierają żony,dziewczyny, dzieci i zawsze przyjemniej gdzieś grupowo zasiąść w cieple i napić się piwka i chapnąć jakieś ciepłe żarło (nałogowi zjadacze również sa wsród forumowiczów) zamiast wystawać na parkingu pociągając nosem. Jeśli jest wygoda do wyboru to czemóż ją odrzucać?

DominoS
[Usunięty]

Wysłany: 23-02-2008, 11:20   

Ja również preferuje soboty. Swego czasu był zwyczaj na pirwszą sobote miesiąca jednak troche sie rozjechalo bo obowiązki sie przesuwały. Mysle ze termin 8 marca bedzie ok - okazja do uściskania wszystkich kobiet będzie :)
co do miejsca - hmmmm - cuś zaproponujcie bo ja kompletnie nie mam koncepcji

kamil73-73 
Forumowicz
Gal 2,5 V6 Elegance

Wysłany: 23-02-2008, 12:16   

Ja też mam dzieci-2 żone itd .Nie mam nic przeciwko knajpom ,proponowałem tylko otwarty teren bo robi się pogoda i dołączają nowi maniacy chcący oglądnąc bryki kolegów i nadal uważam że pomysł spotykania się w jakiś ustalony dzień jest bardzo dobry.Luz bez zobowiązań [przecież nigdy nie ma kompletu] i nie trzeba się umawiac

metal 
Mitsumaniak
ONLY UNDERGROUND....

Auto: MITSUBISCHI COLT C50 4G15
Wysłany: 23-02-2008, 19:38   

Jestem za spotkaniem w marcu ,jak również uważam że spotkania "na powietrzu"jak i "knajpowe"wzajemnie sie nie wykluczają.Uważam również,że to co nas połączyło na tym portalu to właśnie samochody i to nie byle jakie tylko szczególne,nasze wymarzone....powinniśmy je częściej pokazywać,a żeby być łatwiej dostrzegalnymi,powinniśmy to robić grupą.Myślę,że nie zależnie od spotkań "knajpowych"powinniśmy sie spróbować spotkać "samochodami".

POZDRAWIAM

Chooper 
Mitsumaniak

Wysłany: 23-02-2008, 22:20   

ile to już razy padało hasło, że spotykamy się autami...i zawsze przyjeżdżała i tak stała ekipa, pomimo tego, że zapowiadała sie cała masa osób. Ludzie są czasem nieodpowiedzialni...to taka moja luźna dygresja, :roll:

do zobaczenia na spocie

berti
[Usunięty]

Wysłany: 24-02-2008, 10:53   

Hej,
najbliższy spocik jest.... dzisiaj :D
15.00 Parking przed Real Piłsudskiego (dawniej Geant)

Pzdr

piotrek204 łódz 
Forumowicz

Auto: lancer 94 1.6 16v
Wysłany: 24-02-2008, 11:03   

witam jestem tu nowy chciałbym was poznac ,postaram sie znaleśc chwile i podjade do was tak?

iza 
Mitsumaniak
IZABELA

Auto: mitsubishi colt,carisma
Wysłany: 24-02-2008, 22:14   

bardzo was wszystkich prosze mi nie odpowiada termin 1 i 8 ale odpowiada 7 co WY na to zonka grabsia :D :D :D

[ Dodano: 24-02-2008, 22:16 ]
:D :D hehehe przypadkowo trafilam na spocik pod TULIPANEM

Odpowiedz do tematu