|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy coś można zrobić ze stalowymi felgami...? |
Autor |
Wiadomość |
metal
Mitsumaniak ONLY UNDERGROUND....
Auto: MITSUBISCHI COLT C50 4G15
|
Wysłany: 27-02-2008, 11:03 Czy coś można zrobić ze stalowymi felgami...?
|
|
|
Witam wszystkich.Mam takie pytanie,w moim mitsu mam oryginalne felgi stalowe(z kapslami fuj...).Może ktoś z was ma pomysł co można zrobić(pomalować lub cokolwiek,może jakieś kapsle)by jakoś fajniej wyglądał,od razu podkreślam,że nie chce żeby to był"wiejski tuning"tylko .....no właśnie nie mam pomysłu.Nie bardzo mam kaskę na aluski,a może ktoś ma jakiś fajny pomysł.....
ps.mój kolega jeździ nissanem exa(nieznany w Polsce,w ogóle rzadki samochód,targa podobny nieco do pontiaca fiero tylko 4 osobowy),ma felgi stalowe i ostatnio gdzieś skombinował kapsle stalowe,które całkowicie zakrywają felgę(przeznaczone do tych chyba felg,pasują wycięcia)mają chromowany głęboki rant i czarne wnętrze,nawet z bliska przypominają stalowe amerykański chromowane felgi coś pięknego!
POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2008, 11:13
|
|
|
Kolpaki A jesli bardzo chcesz cos innego to mozesz malowac. Moj kolega pomalowal sprejem na czarno i nie wyglada to najgorzej. Tylko ze rdza bedzie wychodzila, chyba ze pomalujesz hamerajdem (nie wiem jak sie pisze ) w szpreju |
|
|
|
 |
stanik
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2008, 11:34
|
|
|
ja malowalem hemaraitem i po jednym sezonie trzeba bylo znow malowac. Wtedy wzialem wyczyscilem felgi do zywego metalu (ni epolecam, masakryczna robota) i pomalowalem podkladem i farba do wysokich temperatur.... po jednym sezonie mozna bylo znow malowac. ogolnie jedynym skutecznym wyjsciem sa kolpaki albo oddanie do profesjonalnego zakladu gdzie wypiaskuja, pomaluja i wygrzeja w piecu, wtedy powinny byc jako nowe i wytrzymaja dluzej(tylko ze koszt tego zabiegu przy cenie nowych felg moze bc srednio oplacalny)
Pozdrawiam |
_________________ #0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8 |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2008, 16:53
|
|
|
Stalóki przedewszystkim mozna poszerzyc  |
|
|
|
 |
Swimm [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2008, 20:50
|
|
|
Metal nic się nie martw. Na najblizszym spocie myśle ze cos poradzimy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
davido19pce [Usunięty]
|
Wysłany: 28-02-2008, 14:22
|
|
|
moj szwagier ma stalowe felgi 15 w swoim automobilu i do tego niskoprofilowe oponki i dosc ladnie to wyglada a felga z oponka tak wyglada
 |
|
|
|
 |
|
|