|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Podkładki pod tablice |
Autor |
Wiadomość |
Grid
Forumowicz
Auto: Galant V6, Legnum VR-4, MSS1.3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2008, 21:51 Podkładki pod tablice
|
|
|
Witam,
Czy organizujemy się jakoś żeby się spotkać i rozdysponować podkładki wśród Mitsułodziaków? Może jakiś mini-spot w weekend wśród zainteresowanych tematem?
Pozdrawiam,
Grid |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
|
Wysłany: 27-02-2008, 22:04
|
|
|
a czy kolega choć w minimalnym stopniu interesuje sie co sie dzieje w tematach w tym kąciku ?
wyraznie pisałem via mail, że podkładki zostaną rozdysponowane na najblizszym spotkaniu, a spotkanie jak widac w tym dziale bedzie 7 albo 8.03 |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Grid
Forumowicz
|
Wysłany: 27-02-2008, 22:06
|
|
|
Chooper napisał/a: | a czy kolega choć w minimalnym stopniu interesuje sie co sie dzieje w tematach w tym kąciku ?
wyraznie pisałem via mail, że podkładki zostaną rozdysponowane na najblizszym spotkaniu, a spotkanie jak widac w tym dziale bedzie 7 albo 8.03 |
W takim razie z przykrością stwierdzam że "via mail" zostałem pominięty. |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-02-2008, 22:09
|
|
|
bo nie przypisałeś sie do grupy http://www.mitsubishi-gra...upcp.php?g=1034 dlatego korespondencja nie doszła |
|
|
|
 |
Grid
Forumowicz
|
Wysłany: 27-02-2008, 22:15
|
|
|
Czy mogę prosić o odrobinę wyrozumiałości? Grzecznie napisałem posta, na co średnio przyjemnie zostaję poinformowany że powinienem o całej sprawie wiedzieć bo została już omówiona na liście mailingowej do której nie mam obowiązku być przypisanym...
Tak śledzę forum Łódź, niewiele się na nim ostatnio działo (i ani słowa o podkładkach). O forum mailingowym nie wiedziałem, nie byłem zapisany, nie mam czasu poszukiwać takich rzeczy. Prosiłbym takie info na PW rozsyłać - bo chyba nie można zakładać że wszyscy korzystają z grupy mailingowej.
Pozdrawiam,
Grid |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-02-2008, 22:50
|
|
|
Grid napisał/a: | Czy mogę prosić o odrobinę wyrozumiałości? Grzecznie napisałem posta, na co średnio przyjemnie zostaję poinformowany że powinienem o całej sprawie wiedzieć bo została już omówiona na liście mailingowej do której nie mam obowiązku być przypisanym... |
też dlatego ona jest, każdy poświęca tu swój prywatny czas, i gdybym ja miał wszystko załatwiać przez PW, to raz, że brakowałoby mi dnia, a dwa, miałbym zawaloną skrzynke PW, dlatego wszystko idzie na maile podane przy rejestracji
Grid napisał/a: | (i ani słowa o podkładkach) |
wspominałem w temacie dotyczacym spotu w lutym
z racji tego, że mój nick widnieje w temacie dotyczącym ramek jako magazynier dla łodziaków, kilka osób zapytało przez PW lub właśnie maila jak mogą odebrać.
zapraszam w przyszły piątek lub sobotę po odbiór i jednoczesne rozładowanie atmosfery przy małym jasnym |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 27-02-2008, 23:52
|
|
|
Chooper, nie dość że jesteś nieuprzejmy to jeszcze namawiasz kolege do picia alkoholu u Ciebie w terenie, chyba trzeba bedzie poszukac nowego moderatora..... |
|
|
|
 |
|
|