Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Relingi
Autor Wiadomość
mynton
[Usunięty]

Wysłany: 04-03-2008, 11:58   Relingi

Witam pewnie nie jeden z was szukał relingów do sedana może ktos ma jakiś namiar na sklep,chociarz podejrzewam że nie ma orginalnych relingów do sedana ,a te otwory w dachu to tylko dla picu .

wolf
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 15:49   

te otwory wdachu masz pod kątem zamontowania bagażnika dachowego
Ps, nie słyszałem o relingach na auta typu sedan, stego co wiem to combi ,van itp duże auta, pozdro 8)

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 18:09   

wolf napisał/a:
te otwory wdachu masz pod kątem zamontowania bagażnika dachowego
Ps, nie słyszałem o relingach na auta typu sedan, stego co wiem to combi ,van itp duże auta, pozdro 8)
dokładnie

Homer 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer '97
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-08-2008, 18:52   plastiki

A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl :P
No i to samo odnosnie progow tylnych drzwi bo sie pourywaly i tez nie ma a bez tego tak troche glupio to wyglada

Marlena 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi lancer
Wysłany: 15-02-2009, 08:51   

czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97"

Derpin
[Usunięty]

Wysłany: 15-02-2009, 18:26   

Homer napisał/a:
A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl :P
No i to samo odnosnie progow tylnych drzwi bo sie pourywaly i tez nie ma a bez tego tak troche glupio to wyglada

ASO, bądź szroty - ale tam będzie to bardzo trudno dostępna rzecz... chociaż zaślepki dachowe powinny pasować od bliźniaczego colta CJO.

Marlena napisał/a:
czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97"

ASO bądź szroty, w każdym bądź razie części trudno dostępne.

Perki1985 
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus
Wysłany: 15-02-2009, 21:08   

Derpin napisał/a:
Homer napisał/a:

ASO, bądź szroty - ale tam będzie to bardzo trudno dostępna rzecz... chociaż zaślepki dachowe powinny pasować od bliźniaczego colta CJO.

W ASO za jedną taką zaślepke chcą 98 zl:/ Przesada za kawałek plastiku

Marlena napisał/a:

ASO bądź szroty, w każdym bądź razie części trudno dostępne.

juri007 
Forumowicz
Lans

Auto: Mitsubishi Lancer 1.3-98r.
Wysłany: 23-03-2009, 21:34   

po co komu relingi? bagażnik to tak na rower?

Odpowiedz do tematu