Relingi |
Autor |
Wiadomość |
mynton [Usunięty]
|
Wysłany: 04-03-2008, 11:58 Relingi
|
|
|
Witam pewnie nie jeden z was szukał relingów do sedana może ktos ma jakiś namiar na sklep,chociarz podejrzewam że nie ma orginalnych relingów do sedana ,a te otwory w dachu to tylko dla picu . |
|
|
|
 |
wolf [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 15:49
|
|
|
te otwory wdachu masz pod kątem zamontowania bagażnika dachowego
Ps, nie słyszałem o relingach na auta typu sedan, stego co wiem to combi ,van itp duże auta, pozdro |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 18:09
|
|
|
wolf napisał/a: | te otwory wdachu masz pod kątem zamontowania bagażnika dachowego
Ps, nie słyszałem o relingach na auta typu sedan, stego co wiem to combi ,van itp duże auta, pozdro | dokładnie |
|
|
|
 |
Homer
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer '97
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-08-2008, 18:52 plastiki
|
|
|
A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl
No i to samo odnosnie progow tylnych drzwi bo sie pourywaly i tez nie ma a bez tego tak troche glupio to wyglada |
|
|
|
 |
Marlena
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi lancer
|
Wysłany: 15-02-2009, 08:51
|
|
|
czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97" |
|
|
|
 |
Derpin [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2009, 18:26
|
|
|
Homer napisał/a: | A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl
No i to samo odnosnie progow tylnych drzwi bo sie pourywaly i tez nie ma a bez tego tak troche glupio to wyglada |
ASO, bądź szroty - ale tam będzie to bardzo trudno dostępna rzecz... chociaż zaślepki dachowe powinny pasować od bliźniaczego colta CJO.
Marlena napisał/a: | czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97" |
ASO bądź szroty, w każdym bądź razie części trudno dostępne. |
|
|
|
 |
Perki1985
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus
Pomógł: 6 razy Dołączył: 15 Lut 2009 Posty: 325 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: 15-02-2009, 21:08
|
|
|
Derpin napisał/a: | Homer napisał/a: | A czy wie ktos moze czy mozna gdzies dokupic plastiki w miejsce tych "relingow" czy tez "bagaznika dachowego" bo lewego plastika albo mi wydmuchalo albo ktos ukradl
ASO, bądź szroty - ale tam będzie to bardzo trudno dostępna rzecz... chociaż zaślepki dachowe powinny pasować od bliźniaczego colta CJO.
W ASO za jedną taką zaślepke chcą 98 zl:/ Przesada za kawałek plastiku
Marlena napisał/a: | czy może ktoś wie gdzie można dostać listwy dachowe do mitsubishi lancer 96 - 97" |
ASO bądź szroty, w każdym bądź razie części trudno dostępne. |
|
|
|
|
 |
juri007
Forumowicz Lans
Auto: Mitsubishi Lancer 1.3-98r.
|
Wysłany: 23-03-2009, 21:34