|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wirtualny-Serwer na Łódź |
Autor |
Wiadomość |
wilkulodz [Usunięty]
|
Wysłany: 10-03-2008, 22:20 Wirtualny-Serwer na Łódź
|
|
|
Moi drodzy, wlasnie dzisiaj dokonalem wynajecia serwera na uzytek naszego wojewodztwa lodzkiego.
Serwer jest wynajety za moje prywatne pieniadze, dzieki czemu chce wlozyc
troche wkladu w Nasz klub. Nie oczekuje niczego w zamian.
Jednoczesnie wraz z serwerem zostala zakupiona domena, takze
nowa strona bedzie pod adresem: www.MITSULODZ.pl
Pragne rowniez poinformowac, ze strona nie jest kopia ani konkurentem dla
Naszej rodzimej strony mitsumaniaki.pl!!!!
Jest to moja wlasna inicjatywa, takze caly projekt strony jaki powstanie
oraz jego tresc merytoryczna bedzie na chwile obecna zalezec odemnie.
Oczywiscie z czasem jak ktos bedzie mial chec to bedzie mogl mi pomoc
Takze na pewno za jakis czas pojawi sie cos nowego. Wtedy rowniez dodam odpowiednia informacje o starcie strony.
Slowa rowniez kieruje do naszych adminow i moderatorow, ze gdyby potrzebowali nawiazac kontakt do wzajemnej dalszej wspolpracy to rowniez zapraszam.
A jezeli chodzi o Was drodzy Mitsumaniaki to jestem otwarty na wszelkie propozycje co do tresci witryny. Kazda propozycja zostanie na pewno wziata pod uwage!!!
Propozycje mozecie przesylac kazda droga jaka jest do mnie dostepna:
slawomirtylman@wp.pl / GG: 5888018 Gorąco Zapraszam!!!! |
|
|
|
 |
yaro1976
Mitsumaniak Bądź człowiekiem!

Auto: EA5W 2,5`99 SE Tiptronic + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2008, 08:56
|
|
|
gratuluję inicjatywy, tak 3mać,warto tak jak wspomniałeś zapodać tam galeryjkę z naszych spotkań, potem tylko załączać odnośniki do galerii na forum, coby nie zaśmiecać i nie obciążać niepotrzebnie forum
pzdr |
_________________ Primo: "Traktuj innych tak jak sam chciał byś być przez nich traktowanym!" |
|
|
|
 |
|
|