|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tajny email |
Autor |
Wiadomość |
elili [Usunięty]
|
Wysłany: 15-03-2008, 20:14 Tajny email
|
|
|
Zadałem pytanie pewnej firmie motoryzacyjnej (nota bene nie przez wszystkich forumowiczów lubianej), dotyczące szczegółów technicznych samochodu. Moje zdziwienie nie miało granic gdy odpowiedź otrzymałem nazajutrz wyczerpującą .
Ale niestety jest podpisana następująco:
Cytat: |
==============================================
This e-mail is confidential and may be used only by the intended recipient.
If you received it in error, please notify the sender immediately by return
e-mail and delete it from your system.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ta wiadomość jest poufna i może być używana wyłącznie przez adresata.
Jeśli nie jesteście Państwo adresatem tej informacji prosimy o natychmiastowe
poinformowanie o tym fakcie nadawcy drogą elektroniczną i usunięcie jej z Państwa systemu .
============================================== |
Rozumiem, że jako adresat wiadomości: mogę ją wykorzystać. Ale nie mogę upowszechniać...
Potencjalnych odbiorców owej informacji technicznej jest wielu - prawie tylu ilu jest użytkowników danego typu samochodu.
Proszę o opinię: czy powinni dowiadywać się pojedynczo czy taką informację można zamieścić np. na forum odpowiedniej marki. |
|
|
|
 |
Bogas [Usunięty]
|
Wysłany: 16-03-2008, 00:53
|
|
|
To standardowa notka której używa się w firmach do biernej "ochrony informacji". Jednym słowem BULLSHIT. Można olać, no chyba że jakąś lojalkę podpisałeś z tą firmą o zakazie konkurencji hehehe. |
|
|
|
 |
|
|